GVM 880RS LED 3200-5600K RGB

Код товару: С000010978
Фото: GVM 880RS LED 3200-5600K RGB

У наявності

Ціна: 8 990 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Світлодіодне постійне світло GVM 880RS володіє високою функціональністю, надійною та зручною конструкцією, можливістю живлення як від мережі, так і опціонально від акумуляторів серії NP-F. Ідеально підходить для запису відео, предметної та портретної фотозйомки.

 

Відеосвітло має високу потужність 60 Вт, світловий потік 11200 люкс на 0,5 м, 3600 люкс на 1 м, складається з 752 якісних світлодіодів, надвисокий індекс кольору 97+, щоб передати багату кольорову гаму об'єктів зйомки.

 

GVM 880RS - це потужне джерело світла, що використовує повне п'ятиколірне джерело світла RGB+WY, велика кількість кольорів може відображати ширшу кольорову гаму, що споживає десятки мільйонів насичених та яскравих кольорів.

 

  

 

Режим RGB/HSI. Колірний режим HSI дозволяє регулювати відтінок, насиченість, яскравість світла (HSI = відтінок, насиченість, яскравість) для досягнення 36 мільйонів регульованих кольорів.

 

Постійне світло GVM може імітувати 8 видів освітлення: блискавка, поліцейська машина, свічки, телевізор, лампа зламана, вечірка, дискотека, папараці.

 

GVM-880RS має міцний корпус з алюмінієвого сплаву, здатний витримувати щоденні інтенсивні навантаження. Міцний корпус відрізняється суворим дизайном із задніми ручками та кнопками для зручного використання. Перфорований алюмінієвий корпус та активна система охолодження покращують відведення тепла, що забезпечує стабільність роботи світлодіодної панелі довгий час та тривалий термін служби.
 
 
 
Постійне світло забезпечує рівномірне поле променя, поєднуючи якісні ширококутні SMD-світлодіоди True-Tone, при необхідності можна використовувати додатковий дифузор м'якого світла, що входить в комплект поставки. Велика поверхня поверхні панелі має яскраве, об'ємне освітлення з чистими природними тінями та рівномірним освітленням.
 
 
 
Світлодіодна панель використовує поширений інтерфейс панелі керування для простого та швидкого керування освітлювачем. Цифровий дисплей відображає всю корисну інформацію для користувачів, щоб швидко та зручно налаштувати необхідні значення. Дві великі ручки можна легко використовувати (навіть рукавички) для вибору бажаних параметрів.
 
 
 
Освітлювач забезпечує можливість керування з мобільного додатка, завантажте додаток GVM LED в основних магазинах додатків (таких як Apple Store/Google Play і т. д.), що зручно для точного та швидкого керування налаштуваннями потужності та колірної температури.
 
 
 
Світлодіодні панелі можуть живитись у двох режимах, ви можете використовувати мережний адаптер або акумулятори серії NP-F (не входить у комплект) для зйомки на виїзді.
 
У комплект входить:
 
  • Постійне світло GVM 880RS – 1 шт.
  • Дифузор м'якого світла – 1 шт.
  • Шторки – 1 шт.
  • Мережевий блок живлення – 1 шт.
  • Мережевий кабель – 1 шт.
  • Чохол – 1 шт.

 

 

 

GVM 880RS LED 3200-5600K RGB - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: GVM і перед вами будуть усі Постійне студійне світло GVM. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені відомими виробниками, наприклад Viltrox. Виникли при замовленні GVM 880RS LED 3200-5600K RGB Питання можна уточнити у наших фахівців. Доставка проводиться Ужгород в необхідні терміни.

Тип LED панелі
Тип світла Жорстке світло / М'яке світло
Форма Прямокутні
Кількість світлодіодів 752
максимальна потужність 60 Вт
Налаштування потужності 0 - 100%
Індекс кольору (CRI) ≥97
Розміри 270*318*40мм
живлення Від мережі та від акумуляторів NP-F (опціонально)
Країна реєстрації бренду США
Країна виробництва Китай
Комплектація
  • GVM-880RS RGB LED
  • Адаптер живлення
  • Силовий кабель
  • Розсіювач світла
  • Шторки
  • Чохол
Вага 1,2 кг