MyGear LED-10 кільцеве світло 26 см зі штативом

Код товару: С000011027
Фото: MyGear LED-10 кільцеве світло 26 см зі штативом

Нема в наявності

Ціна: 490 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Компактний, мобільний, легкий та потужний (для своїх розмірів) – це все про кільцеве LED світло  MyGear LED-10 !

З таким світлом ви можете почати знімати різноманітні відео та робити якісні фото для вашого Ютуб каналу, Like, TikTok та всіх інших аналогічних ресурсів. А також ця лампа буде дуже корисним інструментом для стримерів і тих, хто часто проводить он-лайн конференції.

Головна перевага  MyGear LED-10 , живлення від USB, що дозволить знімати як у приміщенні (навіть якщо розетки знаходяться дуже далеко) так і на вулиці. Достатньо підключити лампу до повербанку або ноутбука. А також лампи має штатив (стійку) заввишки 25 см, яку можна зручно розмістити на столі або тримати в руці. 

Ви можете змінювати потужність світла та вибирати 3 режими колірної температури. І все це можна робити прямо на пульті. На лампі встановлений гнучкий тримач, на який можна закріпити самртфон.

 

MyGear LED-10 кільцеве світло 26 см зі штативом - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Постійне студійне світло за доступною ціною. Щоб вам простіше було вибрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: MyGear І Ви побачите перелік з Постійне студійне світло MyGear. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад Viltrox. Якщо виникли під час підбору MyGear LED-10 кільцеве світло 26 см зі штативом Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Слов'янське якомога швидше.

Тип Кільцеве світло
Тип світла М'яке світло
Форма Круглі
Країна виробництва Китай