GVM P80S 80W (5600К)

Код товару: С000010995
Фото: GVM P80S 80W (5600К)

Нема в наявності

Ціна: 4 000 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Використовуючи знайомий, простий у використанні форм-фактор моноблока,  GVM P80S  є універсальним джерелом світла з колірною температурою денного світла 5600K, яка відповідає природному денному світлу. Високий рейтинг CRI/TLCI, рівний 97, свідчить про високу точність передачі кольору. P80S також має можливість регулювання яскравості від 0 до 99%.

 

P80S, виготовлений з пластику ABS і алюмінію, працює від мережі за допомогою адаптера, що входить до комплекту, з напругою від 100 до 240В, і у нього є переднє кріплення типу "Bowens" для комплектного стандартного рефлектора і для доступу до багатьох модифікаторів і софтбоксів, які використовують цей популярний тип кріплення.

 

Світлодіод COB високої якості (80 Вт, CRI/TLCI: 97+) забезпечує високу яскравість та стабільний світловий потік, близький до природного світла, та ідеально підходить для фото та відеозйомки. Діапазон регулювання потужності світла становить від 0 до 99%. Вбудована безшумна електронна система охолодження вентилятора ефективно відводить тепло, продовжуючи термін служби світлодіодів.

GVM P80S 80W (5600К) - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. З асортименту виберіть Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: GVM і перед вами з'явиться Постійне студійне світло GVM. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Tolifo. Виникли при покупці GVM P80S 80W (5600К) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Тернополі найшвидше.

Тип LED моноблоки
Байонет спалаху Bowens
Кількість світлодіодів 1 матриця
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 3100 Lux
Налаштування потужності 0 до 99%
Індекс кольору (CRI) 97
живлення Від мережі
Колір Black
Країна виробництва Китай
Вага 1 кг