GVM P80s II 80W (5600К)

Код товару: С000010979
Фото: GVM P80s II 80W (5600К)

Нема в наявності

Ціна: 5 090 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

 

Постійне світло  GVM P80s II  є універсальним джерелом світла у форматі моноблока з колірною температурою денного світла 5600K, яке ідеально поєднується при зйомці на відкритому повітрі або в ситуаціях, коли використовуються світильники зі збалансованим денним світлом.

 

Постійне світло GVM оснащено популярним кріпленням для модифікаторів типу "Bowens", що дозволяє використовувати широкий вибір софтбосів, рефлекторів та інших світлоформуючих насадок.

 

Високий показник CRI/TLCI, що дорівнює 97, забезпечує високу точність кольору. Споживана потужність складає всього 80 Вт, що дозволяє створити яскравий світловий потік із збалансованою колірною температурою, що відповідає  природному денному освітленню , що відповідає еквівалентній потужності ~800 Вт лампи розжарювання. 

P80s має функцію управління через програму "GVM LED" через Bluetooth для мобільного телефону. За допомогою смартфона, можна швидко та зручно керувати налаштуваннями освітлювачів.

 

У комплект входить:

  • Постійне світло GVM P80s II – 1 шт.
  • Станартний рефлектор – 1 шт.
  • Мережевий блок живлення – 1 шт.
  • Мережевий кабель – 1 шт.

GVM P80s II 80W (5600К) - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб точно підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: GVM і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло GVM. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад NiceFoto. Якщо виникли при купівлі GVM P80s II 80W (5600К) Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Луцьку максимально швидко.

Тип LED моноблоки
Байонет спалаху Bowens
Кількість світлодіодів 1 матриця
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 4100 Lux
Налаштування потужності 0 до 99%
Індекс кольору (CRI) 97
живлення Від мережі
Колір Black
Країна виробництва Китай
Вага 0,9 кг