MyGear RL-15A (38 см) кільцеве світло

Код товару: С000011031
Фото: MyGear RL-15A (38 см) кільцеве світло

У наявності

Ціна: 1 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Кільцеве світло MyGear RL-15A можна встановити на будь-яку студійну стійку. Похилий механізм дозволяє нахиляти лампу на 90 градусів як вперед, так і назад, що дозволяє встановлювати лампу навпроти об'єкта, над ним та під ним. 

Кільцева лампа складається із 192 енергозберігаючих LED ламп. Діаметр лампи 38 см, при такому розмірі можна без проблем встановлювати смартфон. Лампа відмінно розсіює світло, покращує передачу кольору при портретній зйомці.

Кільцева лампа має три режими світла: тепле світло, нейтральне і холодне. Ви можете легко вибрати необхідне вам світло і налаштувати його яскравість.

LED кільце підключається до джерела живлення через мережевий кабель 220v, що дає можливість працювати їй без перерви. Також лампа MyGear RL-15A може працювати від акумуляторів серії NP-F завдяки адаптеру живлення MyGear RL-2F (придбано окремо). Легка конструкція, дозволяє швидко його зняти і закріпити назад, а невеликі габарити і вага дозволяє її брати з собою.

Лампа широко застосовується у сферах: блогерства, моди, beauty індустрії. Можна використовувати просто як світильник або додаткове освітлення у приміщенні.

 

MyGear RL-15A (38 см) кільцеве світло - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Постійне студійне світло з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою. Введіть: MyGear і Ви побачите список з Постійне студійне світло MyGear. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Falcon. Якщо виникли під час підбору MyGear RL-15A (38 см) кільцеве світло Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення отримаєте Броварах в швидкі терміни.

Тип Кільцеве світло
Форма Круглі
Кількість світлодіодів 192
максимальна потужність 40 Вт (на всьому температурному діапазоні)
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 850
Налаштування потужності 0-100%
кольорова температура 3200K - 5500К
Індекс кольору (CRI) RA>95
Розміри Зовнішній діаметр – 381 мм
живлення Від мережі - АС 220~240 В та від акумуляторів NP-F970 / F770 / F570
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай
Комплектація
  • Лампа MyGear RL-15A
  • Мережевий кабель 220в
Вага 575 г