MyGear RL-18A (45 см) кільцеве світло

Код товару: С000011032
Фото: MyGear RL-18A (45 см) кільцеве світло

Нема в наявності

Ціна: 2 490 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Кільцеве світло MyGear RL-18A можна встановити на будь-яку студійну стійку. Похилий механізм дозволяє нахиляти лампу по 100 градусів, що дозволяє встановлювати лампу навпроти об'єкта, над ним та під ним. 

Кільцева лампа складається із 256 енергозберігаючих LED ламп. Діаметр лампи 45 см, при такому розмірі можна без проблем встановлювати смартфон. Лампа відмінно розсіює світло, покращує передачу кольору при портретній зйомці.

Кільцева лампа має три режими світла: тепле світло, нейтральне і холодне. Ви можете легко вибрати необхідне вам світло і налаштувати його яскравість.

LED кільце, що підключається до джерела живлення через мережевий кабель 220v, що дає можливість працювати їй без перерви. Також лампа MyGear RL-18A може працювати від популярних акумуляторів серії NP-F  завдяки адаптеру живлення MyGear RL-2F  (придбано окремо). Легка конструкція, дозволяє швидко його зняти і закріпити назад, а невеликі габарити і вага дозволяє її брати з собою.

Лампа широко застосовується у сферах: блогерства, моди, beauty індустрії. Можна використовувати просто як світильник або додаткове освітлення у приміщенні.

 

MyGear RL-18A (45 см) кільцеве світло - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло А також інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Постійне студійне світло З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: MyGear і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло MyGear. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари з каталогу розроблені лідируючими компаніями, наприклад Godox. Якщо з'явилися при купівлі MyGear RL-18A (45 см) кільцеве світло Запитайте нашого менеджера. Товари можна забрати в Україні в швидкі терміни.

Тип Кільцеве світло
Кількість світлодіодів 256
максимальна потужність 55 Вт
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 1400
Налаштування потужності 0-100%
кольорова температура 3200K - 5500К
Індекс кольору (CRI) RA>95
Розміри Зовнішній діаметр – 457 мм
живлення Від мережі - АС 220~240 В та від акумуляторів NP-F970 / F770 / F570
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай
Комплектація
  • Лампа MyGear RL-18A
  • Мережевий кабель 220в
Вага 760 г