MyGear RL-20A (50 см) кільцеве світло

Код товару: С000011033
Фото: MyGear RL-20A (50 см) кільцеве світло

Нема в наявності

Ціна: 2 890 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Кільцеве світло MyGear RL-20A можна встановити на будь-яку студійну стійку. Похилий механізм дозволяє нахиляти лампу по 100 градусів, що дозволяє встановлювати лампу навпроти об'єкта, над ним та під ним. 

Кільцева лампа складається з 352 енергозберігаючих LED ламп. Діаметр лампи 50 см, при такому розмірі можна без проблем встановлювати смартфон, відео і фото-камера. Лампа відмінно розсіює світло, покращує передачу кольору при портретній зйомці.

Кільцева лампа має три режими світла: тепле світло, нейтральне і холодне. Ви можете легко вибрати необхідне вам світло і налаштувати його яскравість.

LED кільце, що підключається до джерела живлення через мережевий кабель 220v, що дає можливість працювати їй без перерви. Також лампа MyGear RL-20A може працювати від акумуляторів серії NP-F  завдяки адаптеру живлення  MyGear RL-2F  (придбано окремо). Легка конструкція, дозволяє швидко його зняти і закріпити назад, а невеликі габарити і вага дозволяє її брати з собою.

Лампа широко застосовується у сферах: блогерства, моди, beauty індустрії. Можна використовувати просто як світильник або додаткове освітлення у приміщенні.

 

MyGear RL-20A (50 см) кільцеве світло - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. З асортименту підберіть Постійне студійне світло на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Постійне студійне світло, за допомогою навігації. Введіть: MyGear і перед вами будуть усі Постійне студійне світло MyGear. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад MyGear. Виникли при підборі MyGear RL-20A (50 см) кільцеве світло Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Павлограді у мінімальні терміни.

Тип Кільцеве світло
Кількість світлодіодів 352
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 1750
Налаштування потужності 0-100%
кольорова температура 3200K - 5500К
Індекс кольору (CRI) RA>95
Розміри Зовнішній діаметр – 508 мм
живлення Від мережі - АС 220~240 В та від акумуляторів NP-F970 / F770 / F570
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай
Комплектація
  • Лампа MyGear RL-20A
  • Мережевий кабель 220в
Вага 833 р.