GVM SD200D LED 3200-5600K з софтбоксом

Код товару: С000010981
Фото: GVM SD200D LED 3200-5600K з софтбоксом

Нема в наявності

Ціна: 13 500 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Набір постійного світла  GVM-SD200D у комплекті зі студійною стійкою та софтбоксом. Компактне і потужне світлодіодне джерело світла потужністю 200 Вт з регульованою колірною температуроюРозширений діапазон колірної температури регулюється від теплого світла 3200K до природного світлого денного світла 5600K. Корпус освітлювача виготовлений з алюмінієвого сплаву, має міцну конструкцію та забезпечує ефективне розсіювання тепла , тому він може забезпечити стабільну роботу на високій потужності тривалий час та термін служби приладу.
 
 
SD200D має точне, безступінчасте регулювання колірної температури  3200K~5600K. Доступні великі можливості для творчості, створення найбільш реалістичного світла як для вечірніх зйомок, так і для зйомки вдень. Індекс кольору складає  CRI 97+, що забезпечує насичені, яскраві кольори і більш реалістичну кольору. Зробіть зняте зображення яскравішим, колір більш реалістичним, а колірний тон і тіні  холодними чи теплими.
 
 
 
В освітленні SD200D використовується вдосконалена світлодіодна матриця True-Tone COB, спеціально призначена для фото-відео  індустрії , що досягла високих показників індексу передачі кольорів (CRI 97 / TLCI 98). Це дозволяє отримати точну передачу кольорів на камерах для професійних результатів. При споживаній потужності всього 200 Вт, освітлювач створює яскравий, збалансований за кольором, рівномірний світловий потік, еквівалент потужності лампи розжарювання 1500 Вт+.
 
 
 
У комплект входить міні дифузор із термостійкого пластику для створення м'якого світла та збільшення кута розсівання світлового потоку. Також використовується як додатковий захист світлодіодної матриці під час зберігання та транспортування освітлювача.
 
 
 
Постійне світло GVM оснащено популярним кріпленням для світлоформуючих аксесуарів типу "Bowens", що дає доступ до широкого вибору модифікаторів світла, таких як рефлектори та софтбокси.
 
 
 
Серія SD включає велику кількість радіаторів та теплопровідних мідних труб, які значно збільшують площу контакту з повітрям, максимізують відведення тепла та підвищують ефективність розсіювання тепла. Система з двома вентиляторами забезпечує ефективне охолодження приладу за мінімального рівня шумів. Додавання другого вентилятора також має додаткову перевагу, що полягає у видаленні підвищеної температури повітря (гарячих точок), так що вся світлодіодна система може залишатися при нормальній температурі протягом тривалого часу.
 
 
 

 

Постійне світло  SD200D  оснащено функцією управління з мобільного додатка, завантажте програму GVM в Apple Store/Google Play і т. д. Таким чином, дуже зручно керувати налаштуваннями потужності, кольором та температурою, які вам потрібні.

 

Освітлювач стандартно поставляється з міцним футляром для перенесення. Усі його основні компоненти можна зберігати у кейсі. Міцний кейс для перенесення моноблоку та аксесуарів для зручного перевезення та безпечного зберігання.
 
 

 

У комплект входить:

  • Світлодіодне постійне світло GVM SD200D - 1 шт.
  • Стандартний рефлектор – 1 шт.
  • Міні дифузор – 1 шт.
  • Сферичний софтбокс 60 см – 1 шт.
  • Мережевий блок живлення – 1 шт.
  • Мережевий кабель – 1 шт.
  • Студійна стійка – 1 шт.
  • Сумка – 1 шт. 

 

 

GVM SD200D LED 3200-5600K з софтбоксом - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, за допомогою навігації. Введіть: GVM і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло GVM. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими брендами, наприклад Power Plant. З'явилися під час підбору GVM SD200D LED 3200-5600K з софтбоксом Запитайте наших менеджерів. Надсилання проводиться в Нікополі в швидкі терміни.

Тип LED моноблоки
Байонет спалаху Bowens
Тип світла Жорстке світло
Кількість світлодіодів 1 матриця
максимальна потужність 200 Вт
Світловий потік (LM) або індекс освітленості (Lux/1m) 35000 люкс/0,5 м; 10000лк/1м
Налаштування потужності 10-100%
Індекс кольору (CRI) 97
Розміри 228*133*349 мм
живлення Вхід постійного струму; Джерело живлення: DC32V/7A
Країна виробництва Китай
Комплектація

Моноблок GVM SD200D
Кабель живлення
Адаптер живлення

Міні дифузор
Рефлектор

Софтбокс

Студійна стійка
Сумка для перенесення

Вага 5,3 кг