Godox C5R Knowled RGB Creative LED Light

Код товару: С000011482
Фото: Godox C5R Knowled RGB Creative LED Light

У наявності

Ціна: 4 041 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
Накамерне світло Godox C5R Knowled RGB Creative LED Light (C5R)
Світло є найважливішим компонентом кінематографічного відеовиробництва, а різнобарвне розсіяне світло відкриває додаткові можливості для художнього зображення. Серія Knowled містить як потужні студійні освітлювачі, так і універсальні творчі інструменти. Новий освітлювач Knowled RGBWW C5R — це світлодіодна панель розміром із долоню, яка ідеально підходить для створення динаміки та настрою вашого сюжету. Він надає вашому кінематографічному відео глибший візуальний ефект, який ви можете використовувати для створення образу персонажів або підсвічування кадру для досягнення певного емоційного впливу.
 
Крім вбудованої панелі керування, параметрами C5R можна керувати за допомогою програми Godox Light. Застосунок дає змогу керувати декількома освітлювачами й об'єднувати їх у групи, завдяки чому ви зможете детально настроїти світло для відеознімання, максимально підвищивши ефективність своєї роботи. Керування кольоровим освітленням і регулювання колірної температури тепер у ваших руках.
 
Завдяки конструкції з магнітною монтажною планкою на задній стороні, освітлювач C5R можна легко та швидко прикріпити до будь-якої залізниці поверхні. Також у конструкції корпусу передбачений отвір під гвинт 1/4", а в комплект постачання входить адаптер із ніжкою типу «холодний башмак», що дає змогу встановити освітлювач на мініштативі або камері. Освітлювач C5R створений, щоб розкрити ваш безмежний творчий потенціал і відкрити абсолютно нові творчі сфери для досягнення ідеального освітлення.
 
Завдяки 39 вбудованим кінематографічним спецефектам, регулюванню колірної температури від 2500K до 8500K і безлічі режимів кольорового освітлення, C5R дає змогу користувачам виконати будь-яке завдання. Крім того, C5R здатний змінювати колір освітлення відповідно до ритму музики.
 
C5R має розміри трохи менше смартфона, а важить лише 169 г, що робить його неймовірно легким і портативним. 110 світлодіодів нового покоління забезпечують вищу яскравість освітлення за тієї самої потужності. Візьміть цей освітлювач із собою куди завгодно, встановіть у будь-якому місці та увімкніть усю свою фантазію.
 
C5R має два незалежні регулятори для зміни яскравості та перемикання режимів CCI, HSI та FX, що дає змогу швидко реагувати на дію в кадрі та забезпечує високу ефективність робочого процесу.
 
Освітлювач C5R забезпечує точне передавання кольору під час знімання, індекс CRI становить понад 96, а індекс TLCI понад 97. Це дає змогу правильно зображати кольори освітлюваних об'єктів, щоб зображення вийшло максимально природним. Знімний розсіювач із комплекту постачання допоможе отримати м'яке світло.
 
Завдяки вбудованому літієвому акумулятору ємністю 3000 мА·год, C5R може працювати до 2 годин на повній потужності, створюючи дивовижно яскравий промінь світла та допомагаючи користувачам насолоджуватися неймовірною свободою в пошуках ідеальних знімків. Освітлювач можна швидко заряджати за допомогою блока бездротової зарядки або за допомогою мережевого адаптера через роз'єм Type-C (блок бездротового заряджання та мережевий адаптер можна придбати окремо). Все це дає можливість зручнішої й безперебійної роботи.
 
Колірна температура від 2500 до 8500K
Яскравість настроюється від 0 до 100%
Колірна HSI палітра (круг кольорів 360°, насиченість, інтенсивність)
Потужність 5 Вт
Вбудований літій-іонний акумулятор ємністю 3000 мА·год
Підтримка бездротового заряджання
39 світлових ефектів
Керування з програми для смартфона через Bluetooth
Магнітний кріплення, а також різь 1/4"-20
Адаптер холодного башмака в комплекті
Силіконовий молочно-білий дифузор у комплекті.
 
Комплектація:
Світло Knowled RGB C5R  ×1
Складаний розсіювач × 1
Кабель USB Type-c ×1
Адаптер для «холодного черевика» × 1
Сумка CB50 ×1
 
 

Godox C5R Knowled RGB Creative LED Light - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин abcphoto. З каталогу виберіть Постійне студійне світло на кращих умовах. Щоб максимально просто вибрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і Вам будуть показані всі Постійне студійне світло Godox. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Aputure. Виникли при замовленні Godox C5R Knowled RGB Creative LED Light Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Чернігові своєчасно.

Модель C5R
Літієвий акумулятор 3.8 В/300 мА·год
Потужність 5 Вт
USB-вхід для заряду 5 В 2 А
Вхід бездротової зарядки 5В 1А
Регулювання температури кольорів 2500K-8500K
CRI 96
TLCI 97
Освітлення за 6500K 2000 лк (0,3 м)
760 лк (0,5м)
200 лк (1м)
Регулювання яскравості 0%-100%
Час бездротового заряджання 3,5 години
Час заряджання від USB ≈2,5 години
Час роботи від акумулятора (100% яскравості) 2 часа
Метод дистанційного керування мобільний застосунок через Bluetooth
Температура експлуатації -10°C~40°C
Габарити 106*68*18 мм
Вага  169 г