Godox SZ300R Zoom RGB LED Video Light

Код товару: С000011470
Фото: Godox SZ300R Zoom RGB LED Video Light

У наявності

Ціна: 25 900 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлодіодний прожектор SZ300R Zoom RGB від Godox , що забезпечує легке керування фокусуванням і розповсюдженням світла, має змінний кут променя від 20 до 65°, щоб відповідати різноманітним вимогам. Незалежно від того, знімаєте ви відео чи фотографуєте, цей універсальний світильник покращить ваші творчі ідеї. З можливістю затемнення від 0 до 100%, ви можете встановити бажану інтенсивність і змінити інші параметри локально на світильнику або бездротовим способом, що забезпечує велику гнучкість у налаштуваннях освітлення. Окрім покращеного робочого процесу з практичним керуванням, світло має безшумний режим для чутливих до звуку ситуацій. SZ300R готовий до використання в усьому світі завдяки включеному блоку живлення.

 

Завдяки можливості регулювати кут променя від 20 до 65 градусів, SZ300R легко фокусує та розподіляє світло для досягнення ідеального балансу яскравості та тіні, позбавляючи від необхідності постійно регулювати положення світла для отримання бажаного результату. Удосконалюйте свою освітлювальну гру та розкрийте свій творчий потенціал за допомогою масштабованого світлодіодного світильника SZ300R.

 

Використовуючи такі колірні режими, як CCT, HSI, RGB і GEL, ви можете маніпулювати широким спектром кольорів і з легкістю створювати простір, що привертає увагу.

 

Колірна температура коливається від 2500K до 10000K, пропонуючи широкий спектр варіантів тепла та холоду. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу теплій атмосфері чи атмосфері, що бадьорить, вона забезпечує універсальність для досягнення бажаного настрою.

 

Маючи 14 ефектів FX, SZ300R дозволяє контролювати швидкість і створювати різноманітні сцени, такі як розбита лампочка, шторм або телевізор. Універсальність покращує ваш творчий контроль і втілює ваше бачення в життя.

 

SZ300R можна керувати через 2.4G, Bluetooth і DMX, що дозволяє регулювати освітлення, не перебуваючи фізично поблизу світильників, забезпечуючи велику гнучкість налаштування освітлення. Від прямої трансляції та відеозйомки до творчої зйомки, це спрощує ваш робочий процес, дозволяючи вам зосередитися на своїй творчості та з легкістю досягати бажаних результатів.

 

Завдяки повному контролю над колірними режимами на корпусі світильника налаштування параметрів на пристрої стає легшим, оптимізуючи робочий процес і підвищуючи загальну ефективність.

 

Щоб створити ідеальне середовище для запису, увімкніть беззвучний режим.

 

Можливість оновити вбудоване програмне забезпечення ваших ліхтарів робить безпроблемним процес покращення їхньої продуктивності та функціональності, що сприяє покращенню взаємодії з користувачем.

 

  

Немає потреби фізично переміщувати світло, коли ви можете «наблизити» від вузьких 20° до широких 65° відповідно до об’єкта зйомки.

 

    

Комплектація:

  • Світлодіодний прожектор Godox SZ300R Zoom RGB
  • Захисна кришка
  • Стандартний рефлектор
  • Сталевий канат
  • Блок живлення
  • Кабель живлення
  • Тримач адаптера
  • Чохол для транспортування

 

 

Godox SZ300R Zoom RGB LED Video Light - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Постійне студійне світло або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Постійне студійне світло на вигідних умовах. Щоб легко підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Godox. Як бачите, все досить просто. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад K&FConcept. Якщо з'явилися при купівлі Godox SZ300R Zoom RGB LED Video Light Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Кременчуці в швидкі терміни.

Модель SZ300R
Вихід адаптера 52⎓V5.7A
потужність Макс. 330 Вт
CCT 2500-10000K
Діапазон яскравості 0%-100%
Тип FX 14
CRI Середній≥96
TLCI Середній≥96
CH 32 (1-32)
GR 16 (AF, 0-9)
ID 99 (1-99)
Режим Режим CCT/режим HSI/режим RGBW/режим GEL/режим FX
Метод контролю Бездротове керування 2.4G/контроль DMX512/контроль світла
2.4G Контрольна відстань Макс. 50м
Відстань контролю Bluetooth Макс. 30м
Масштабування Кут освітлення 20°~65°
Кронштейн U-типу, регульований кут 360°
Температура робочого середовища -10 ℃ ~ 40 ℃
Розмір (включаючи U-подібний кронштейн) 354мм*201мм*378мм
Вага нетто (включаючи U-подібний кронштейн)≈ 3,2 кг