Godox TL180 RGB Tube Light

Код товару: С000011478
Фото: Godox TL180 RGB Tube Light

У наявності

Ціна: 17 483 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Низькопрофільний, автономний і портативний, TL180 — це 180-сантиметровий ламповий ліхтар RGBWW, призначений для кінематографістів, творців контенту, відеооператорів і фотографів. Будучи останнім представником серії трубкових ламп Godox TL, він є потужнішим і має більшу площу випромінювання світла, що дає більше свободи вашому творінню.

 

Довжина 180 см надає TL180 унікальні переваги перед попередниками. На відміну від інших коротших, він забезпечує вражаюче сильніший візуальний ефект у кіно чи фотографії, особливо підходить для великих сцен під час формування творчих форм або створення приголомшливих світлових ефектів. Він також може працювати краще, якщо використовувати його як гнучкий основний ліхтар або заповнює світло для відносно високих об’єктів, оскільки розширена область випромінювання може охоплювати всю довжину без жорстких країв з обох кінців.

 

Працюйте з TL180 і станьте візуальним художником! Завдяки регульованим відтінкам, насиченості, інтенсивності та 40 попередньо встановленим кольоровим гелям, світло може створити будь-які бажані кольори для реалізації ваших найсміливіших творчих ідей. Граючи з різними комбінаціями, ви побачите, як кольори стикаються, змішуються, додають настрою та глибини вашим сценам і викликають нескінченне натхнення.

 

За допомогою різноманітних аксесуарів, включаючи сталевий трос, затискач і багатосвітловий кронштейн, світильник можна встановити майже скрізь і в будь-якому напрямку. Щоб об’єднати світильники для більшого джерела, створити інноваційні геометричні візерунки або розділити простір лініями неправильної форми, у вас є безмежні можливості досліджувати та розважатися.

 

З TL180 творчість ніколи не припиниться. Використовується як пензель у малюванні світлом, він може створювати смуги, крила, ореол і багато інших приголомшливих світлових ефектів.

 

Колірна температура в діапазоні від 2700K до 6500K забезпечує швидке змішування з існуючим світлом і може точно налаштувати тон шкіри, надаючи більше можливостей для творчих застосувань.

 

TL180 має 14 типів попередньо встановлених світлових ефектів, і кожен включає 2-3 режими, дозволяючи загалом 39 спеціальних ефектів. У музичному режимі світло змінюватиме колір зі зміною звуків, створюючи прохолодну та хвилюючу атмосферу.

 

Крім інтуїтивно зрозумілого керування, TL180 також можна керувати групою або індивідуально за допомогою програми Godox Light, пульта дистанційного керування RC-R9 або контролера DMX, що робить кожне виробництво легким та ефективним.

 

Освітлення, що живиться від адаптера змінного струму або вбудованої літієвої батареї, забезпечує свободу творчості як у приміщенні, так і на місці. Він може працювати до 160 хвилин зі 100% яскравістю при повному заряді, що гарантує надійне виробництво без збоїв.

 

 

Вільно перемикайтеся між двоколірним світлодіодним режимом, режимом RGB і 39 спецефектами. Легко регулювати колірну температуру, яскравість, відтінок і насиченість кольорів.

 

Комплектація:

 

  • Світлодіодна трубка Godox TL180 RGB
  • 3 x Кліпса
  • Шнур живлення
  • Кабель RJ-45
  • 2 х сталевий трос
  • Блок живлення
  • Сумка для перенесення

 

 

Godox TL180 RGB Tube Light - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Постійне студійне світло А також інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Постійне студійне світло за низькою ціною? Щоб легко підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Aputure. Виникли при виборі Godox TL180 RGB Tube Light Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Чернівцях своєчасно.

Світлодіодне освітлення TL180
Вбудований літієвий акумулятор 14,4 В/9000 мАг/129,6 Вт-год
Перехідник 20 В/5,5 А
потужність Макс.55 Вт
Тривалість (безперервний вихід на 100% повної потужності) ≈ 160 хвилин
Канал 32
Група 6 (ABCDEF)
Діапазон колірних температур 2700K~6500K
Діапазон яскравості світла 0%~100%
Колірна гамма RGB 0 ~ 360°
CRl (≈) 96
TLCl (≈) 98
Спосіб контролю Смартфон APP/2.4G бездротове керування/DMX
Відстань бездротового керування Bluetooth ≈30м
Відстань бездротового керування 2.4G ≈50 м (з додатковим пультом дистанційного керування RC-R9)
Робоча температура -10~40 °C
Розмір 51*1800мм
Вага нетто 2,21 кг