Godox M600D Knowled LED Light (M600D)

Код товару: С000011564
Фото: Godox M600D Knowled LED Light (M600D)

Нема в наявності

Ціна: 62 660 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Яскравіше, ніж будь-коли
Світло розповідає історію. M600D забезпечує приголомшливу освітленість 15700 люкс на відстані 3 метри при використанні професійного рефлектора з комплекту поставки, тому здатний висвітлювати багато чого, від масштабних декорацій до тонких виразів обличчя, хоч би яку історію вам потрібно було передати. Справжнє сонячне світло тепер у вашому розпорядженні.
 
Висока продуктивність для зйомки на ходу
Неймовірна потужність укладена в корпусі з найкращим у своєму класі дизайном. Інтуїтивно зрозуміле управління, різні способи живлення та надійна конструкція – кожна деталь M600D адаптована до потреб користувача. Затискачі (LSA-19 ​​і LSA-03), що входять до комплекту, забезпечують надійну фіксацію блоку управління, щоб зробити процес творчості легшим. Завдяки гармонійному поєднанню продуктивності та технологічного дизайну, освітлювач підкреслить ваш професіоналізм та надовго залишиться вашим компаньйоном у продакшен кар'єрі.
 
 
Потужна колаборація
Коли кілька неймовірно потужних M600D працюють у групі, можливості стають безмежними, тепер створити ідеальний світловий ефект можна для будь-якої ситуації. Координувати всю роботу у складній світловій схемі можна за допомогою програми Godox Light для мобільних пристроїв.
 
Лінза Френеля посилює та перетворює
Освітлювач M600D, оснащений оптичною насадкою Godox FLS10 з кріпленням Bowens, забезпечує ще більш яскравий промінь, що далеко розповсюджується, зі стабільними характеристиками. Багато технологій, що лежать в основі FLS10, служать однієї мети - максимізувати потужність при збереженні якості світла.
 
 
Інтенсивний світловий потік
FLS10 посилює і без того величезну освітленість світлодіодного освітлювача Godox в 19 разів, забезпечуючи яскравість, порівнянну з традиційними лампами вольфрамовими, і при цьому споживаючи набагато менше енергії. Чіткий промінь світла з різкими та чіткими тінями привносить у вашу зйомку незвичайну текстуру та характер.
 
 
Регульований кут розсіювання
Завдяки плавному регулюванню кута світлового променя від 10° до 35° ви можете отримати або вузькоспрямоване світло з проникною силою, або рівномірно розподілене світло, яке природно обволікає об'єкт, щоб висловити вимоги сюжету.
 
 
Міцна конструкція
Ергономічна та надійна конструкція FLS10 забезпечує мінімальні витоки світла та відповідає тим же стандартам, що й M600D. Ця високопродуктивна насадка спеціально розроблена для роботи в екстремальних умовах кінематографії.
 
 
Точне формування світла
Оптична насадка FLS10 сумісна з 8-пелюстковими шторками LB-02, щоб точно обмежувати світловий промінь і надати йому потрібної форми.
 
 
Бездоганна передача кольору
M600D відповідає найвищим стандартам кольору. Передаючи яскраві та точні кольори та природні відтінки шкіри в будь-яких умовах, він значно економить витрати часу та грошей на постпродакшн.
 
 
Новий стандарт ефективності
Розроблений з максимальною продуктивністю, M600D також заощаджує багато часу на зйомках де кожна секунда на рахунку.
 
Точне регулювання
M600D дозволяє точно регулювати яскравість із кроком 0,1% або швидко з кроком 10%.
 
 
Професійне димування
Доступно 4 кривих димування, кожна з яких забезпечує унікальну поведінку регулювання вихідної потужності, що підходить для різноманітних ситуацій та завдань, де потрібна висока точність управління у певній частині діапазону.
 
 
Працює скрізь
Універсальний спосіб електроживлення допомагає досягти відмінного результату в будь-якому місці, підтримуються джерела живлення змінного та постійного струму, живлення від одного або двох акумуляторів.
 
 
Безшумне охолодження
Потужна система охолодження забезпечує швидке розсіювання тепла практично непомітне на слух.
 
 
Світлові спецефекти
Необмежену кількість можливостей
 
 
Що в коробці
 
 
- Блок керування x1
- Освітлювач M600D x1
- Захисна кришка лампи x1
- Рефлектор x1
- Кабель живлення x1
- З'єднувальний кабель x1
- Тримач блоку керування x1 (LSA-19 та LSA-03)
- Страхувальний трос
- Кейс x1
 
 
 
 
 

Godox M600D Knowled LED Light (M600D) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. Як бачите, все досить просто. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Power Plant. З'явилися під час підбору Godox M600D Knowled LED Light (M600D) Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилання прийде в Сумах в необхідні терміни.

Основні характеристики:
Люмени - 15700 (при 5600 К)
Фотометрія - 145.5 fc / 15,700 Lux на відстані 3 метрів 
Температура кольору - 5600K
Стандартний колір — CRI / TLCI  96/97
Регулювання яскравості - від 0 до 100% (довгий)
Кут променя - від 10 до 35 градусів
Роз'єднання входу живлення - власний
Закріплення рефлектора - Bowens S-Type
Тип дистанційного керування - Bluetooth
Кількість режимів DMX-канала - 512
Радіус бездротової дії - 60 м
Кількість бездротових каналів/ груп - 32/16
Вхідна потужність змінного струму - від 100 до 240 У змінного струму, 50/60 Гц
Джерело живлення - Адаптер змінного струму
Максимальна споживання - 740 Вт
Довжина кабеля - від 1 до 5 м
Діапазон прийнятних температур використання - від -10 до 40 ° C
Розміри - 240,0 х 153,0 х 447,0 мм
Вага пристрою - 4,5 кг