Godox SL300III Daylight LED Video Light

Код товару: С000011562
Фото: Godox SL300III Daylight LED Video Light

У наявності

Ціна: 18 858 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

       
 
Світлодіодний моноблок денного світла SL300III потужністю 330Вт від Godox — це технологічне джерело світла з повним набором професійних функцій. Колірна температура зафіксована на твердих та надійних 5600K, а високі рейтинги CRI/TLCI 96/97 вказують на точну передачу кольору. Інтенсивність світла регулюється від 0 до 100%, керувати нею можна як локально на приладі, так і на відстані до 50м за допомогою радіопульта, що купуэться окремо, або на відстані до 30м за допомогою смартфона з додатком Godox Light. Пристрій охолоджується двома тихими вентиляторами, які можна вимкнути у ситуаціях, коли потрібна повна тиша.
 
SL300III також має вісім спеціальних ефектів, включаючи спалах 1, 2, 3, розбиту лампочку, шторм 1, 2, 3 та телебачення. Світильник має добре спроектований хомут, який може обертатися на 360° для розміщення великих модифікаторів або об'єктів, що знаходяться близько до джерела світла. Цей прилад готовий до використання в усьому світі завдяки блоку живлення з підтримкою напруги 100—240В змінного струму.
 
Вражаюча яскравість
99 300 люкс на відстані 1м
 
Висока точність кольору
Високі рейтинги CRI/TLCI 96/97 для точної передачі кольорів.
 
Тихе охолодження
Вентилятори дуже тихі під час роботи, також є можливість повністю відключити їх у ситуаціях, коли необхідна повна тиша.
 
Вбудовані ефекти
Вісім вбудованих кінематографічних ефектів для моделювання сценаріїв освітлення, включаючи спалах 1, 2, 3, розбиту лампочку, шторм 1, 2, 3 та телебачення.
 
Опції керування
Інтуїтивно зрозуміла панель керування, пульт дистанційного керування RC-A6, що додатково купується, і бездротове керування з телефону за допомогою додатку Godox Light.
 
Поворотний U-подібний хомут
U-подібний хомут, що обертається на 360° забезпечує легкий нахил для зручного позиціонування під час зйомок.
 
Широка сумісність
Фронтальне кріплення Bowens для модифікаторів світла забезпечує SL300III сумісністю з насадками Godox або багатьох інших виробників, які використовують це популярне кріплення.
 

Godox SL300III Daylight LED Video Light - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно підібрати Постійне студійне світло А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Постійне студійне світло З вигодами? Щоб максимально просто підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть Постійне студійне світло Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі товари, представлені в нашому магазині, створені перевіреними компаніями, наприклад Godox. Якщо з'явилися при купівлі Godox SL300III Daylight LED Video Light Запитайте нашого менеджера. Фототовари можна отримати в Чернігові найшвидше.

Тип LED-Моноблок
Виробник Godox
Країна-виробник товара Китай
Колірна температура Денне світло 5600К ± 200К
Потужність LED 330 Вт
Живлення Мережа 220В
Обʼємна Вага Упаковки 8.3 кг
Габарити упаковки 55 × 26 × 23 см
Вага упаковки 4.94 кг
Гарантія 12 місяців