Godox GP5 Parabolic Softbox with Grid 150cm for MG1200Bi софтбокс параболічний

Код товару: С000011694
Фото: Godox GP5 Parabolic Softbox with Grid 150cm for MG1200Bi софтбокс параболічний

У наявності

Ціна: 14 658 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Параболічний софтбокс Godox GP5 150 см G-Mount розроблений для використання з Світлодіодний відеоліхтар GODOX KNOWLED MG1200Bi. Цей універсальний софтбокс випромінює  м’яке, але сфокусоване світло,  що відкриває багато творчих можливостей. GP5 Parabolic Softbox чудово підходить для кінематографії, кіно, а також для телевізійних, відео та театральних постановок. 
 
Софтбокс GP5 150 См – Безліч Можливостей Освітлення
Параболічний софтбокс Godox GP5150cm G-Mount має сріблясту внутрішню частину з високою відбивною здатністю, що дозволяє GP5 створювати м’яке освітлення з додатковим контрастом. Його майже круглий дизайн створює естетично приємні круглі відблиски в очах вашого об’єкта. Завдяки знімним внутрішнім і зовнішнім розсіювачам ви можете контролювати дзеркальність світла для додаткової універсальності. 
 
Параболічний Софтбокс Godox GP5 З Інтелектуальним Кріпленням G-Mount
У GP5 Softbox використовується нове кріплення G-Mount, яке забезпечує більше та міцніше з’єднання порівняно зі стандартним кріпленням Bowens S-Type. Він також має електронні контакти, які дозволяють підсвічувати, який модифікатор підключено до нього. Це дає змогу освітленню розумно компенсувати будь-які незначні зміни кольору, викликані модифікатором, для стабільного освітлення незалежно від того, який модифікатор використовується.
 
Параболічний софтбокс GODOX GP5 150 см чудово підходить для кінематографістів, кінематографістів або освітлювальників, які знімають документальні фільми,інтерв'ю,комерційні оголошення, фільми про моду, музичні кліпи, а також для загальної відео та телепродукції. 
 
 
 

Godox GP5 Parabolic Softbox with Grid 150cm for MG1200Bi софтбокс параболічний - на сайті abcphoto. Якщо потрібно придбати Софтбокси та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Софтбокс за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Софтбокс, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Софтбокси Godox. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Puluz. З'явилися при виборі Godox GP5 Parabolic Softbox with Grid 150cm for MG1200Bi софтбокс параболічний Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Дніпродзержинське максимально швидко.

Діаметр 150 см (59 дюймів)
Колір інтер'єру Срібло
Примірка Кріплення Godox G