Godox Litemons LC30D Daylight LED Light

Код товару: С000011702
Фото: Godox Litemons LC30D Daylight LED Light

У наявності

Ціна: 3 488 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Вартість доступна і створюйте більше. Це наш Godox Litemons LC30D. Лампа призначена для настільної зйомки як компетентне та бюджетне рішення для максимальної зручності. Корпус розміром з чашку дозволяє легко встановлювати та носити з собою. Завдяки аксесуарам для дифузії він забезпечує яскраве та змінне освітлення для фотозйомки невеликих виробів і прямої трансляції зйомки на столі, як-от ручна робота, розбирання смартфона, заняттям хобі і багато іншого.

 

Універсальне та ефективне освітлювальне рішення для творців контенту, настільних фотографів, відеоблогерів тощо. Завдяки інтуїтивно зрозумілому та бюджетному світлодіодному світильнику LC30D легко налаштувати та освітлити зону зйомки.

 

Додавання чарівного штриха до ваших творінь не потребує незграбного обладнання, лише якщо у вас є LC30D. Розміри 76х76х92 мм і вага всього 299 г, світильник можна транспортувати і встановлювати так легко, ніби тримаєте чашку кави.

 

  

Гарне освітлення робить вашу пряму трансляцію яскравою! LC30D, встановлений за допомогою розбірного дифузійного купола, забезпечує яскраві, м’які та змінні світлові ефекти для настільної прямої трансляції. Настільний затиск економить місце та гнучкий, забезпечуючи задовільний світловий ефект навіть у дуже обмеженому просторі. Саморобка з глиняної фігурки, посадка сукулентів у горщик, виставка ювелірних виробів, демонтаж смартфона... Увімкніть світло та поділіться привабливим вмістом, не показуючи обличчя!

 

  

Компактний світильник LC30D, розроблений для фотозйомки продукту, гарантує дуже гнучку настройку, заощаджуючи місце у вашій студії. Концентрований промінь настільки потужний, що висвітлює кожну деталь маленьких виробів, додає шари або підкреслює певну частину, як-от логотип, великих виробів.

 

Завдяки рукоятці та батарейному блоку в комплекті аксесуарів ML-AK (купується окремо) світло стає силою у вашій руці. Володіючи такою потужністю, ви можете втілити будь-яку творчу ідею в життя, навіть якщо об’єкт потребує освітлення з найхимерніших кутів.

 

Завдяки високому рейтингу CRI/TLCI 95+/96+ світло забезпечує природні та точні кольори під час прямих трансляцій і фотографій продуктів.

 

  

LC30D забезпечує збалансоване денне освітлення 5600K як чистий вибір інтенсивності, тоді як двоколірний LC30Bi, який регулюється в діапазоні 3200K-6500K, добре підготовлений для поєднання з іншими джерелами світла та створення творчих сцен.

 

LC30D має 8 світлових ефектів FX, включаючи Flash 1, Flash 2, Flash 3, Storm 1, Storm 2, Storm 3, розбиту лампочку та телевізор, що забезпечує більше творчих можливостей без додаткових витрат. LC30Bi додає ще три світлові ефекти: свічка, вогонь і феєрверк.

 

Працюючи з адаптером постійного струму або двома батареями NP-F970* (*купується окремо), LC30D/Bi розширює свою гнучкість, щоб відповідати різноманітним вимогам до зйомки.

 

Комплектація:

  • Світлодіодне світло Godox Litemons LC30D
  • Адаптер AH-01
  • Адаптер змінного струму
  • Кабель живлення

 

Godox Litemons LC30D Daylight LED Light - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Постійне студійне світло зі знижками? Щоб точно підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox і Вам будуть показані всі Постійне студійне світло Godox. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад Mircopro. З'явилися при виборі Godox Litemons LC30D Daylight LED Light Питання можна поставити нашому фахівцю. Відправляємо продукцію в Мелітополі без затримок.

Модель LC30D LC30Bi
Джерело живлення DC14V DC14V
потужність Макс.33 Вт Макс.38 Вт
Колірна температура 5600K 3200K-6500K
Тип FX 8 11
Діапазон яскравості 0%-100%
CRI≈ 95
TLCl≈ 96
Температура робочого середовища -10 ℃ ~ 40 ℃
Розмір ≈76*76*92 мм ≈76*76*92 мм
Вага нетто ≈299г ≈299г