Godox Litemons LC30D-K1 Daylight LED Light Kit

Код товару: С000011701
Фото: Godox Litemons LC30D-K1 Daylight LED Light Kit

У наявності

Ціна: 4 893 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Легкий і портативний комплект настільного світлодіодного світла Godox Litemons LC30D-K1 - це універсальне й ефективне освітлювальне рішення для творців контенту, предметної зйомки, знімання влогів тощо.

 

Інтуїтивно зрозумілий і доступний за ціною світлодіодний освітлювач LC30D дає змогу легко організувати і якісно висвітлити область зйомки. LC30D має компактні розміри 76х76х92 мм і вагу всього 299 г. Освітлювач забезпечує потужний світловий потік з можливістю регулювання яскравості, що особливо потрібно для знімання невеликих предметів або проведення прямих трансляцій, а високі показники CRI і TLCI - 95 і 96 - дають змогу досягти точної передачі кольору і реалістичних відтінків шкіри.

 

LC30D має 8 світлових ефектів FX, зокрема Flash 1, Flash 2, Flash 3, Storm 1, Storm 2, Storm 3, розбиту лампочку і TV, надаючи більше творчих можливостей без додаткових витрат. 

У комплект також входять кронштейн для встановлення освітлювача і сферичний розсіювач. Кронштейн має C-подібний затискач для кріплення до стільниці, а завдяки рухомим штангам можна регулювати висоту і кут нахилу. Сферичний розсіювач дає змогу зробити світло м'якшим, усунути тіні та прибрати зайвий контраст.
 
Характеристики LC30D:
- Джерело живлення: DC14V
- Потужність: 33 Вт
- Колірна температура: 5600К
- Спец. ефекти: 8
- Діапазон яскравості 0%-100%
- Індекс передачі кольору: CRI 95 \ ТСІ 96
- Робоча температура навколишнього середовища -10℃~40℃
- Розміри: 76*76*92 мм
- Вага: 299 г
 
Комплект обладнання LC30D-K1:
- Освітлювач Godox LC30D х1
- Кронштейн AH-01 х1
- Мережевий адаптер х1
- Кабель живлення х1
- Кронштейн зі струбциною Arm DT-BA01 х1
- Розсіювач сферичний ML-CD15 х1

Godox Litemons LC30D-K1 Daylight LED Light Kit - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Постійне студійне світло за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Постійне студійне світло Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Mircopro. З'явилися при виборі Godox Litemons LC30D-K1 Daylight LED Light Kit Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Дніпропетровське в потрібні терміни.

Тип - Набір постійного світла
Максимальна потужність - 33 Вт
Кольорова температура - 5600 К