Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit)

Код товару: С000011715
Фото: Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit)

У наявності

Ціна: 4 791 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Цей комплект світлодіодної панелі E-Sport ES30 із настільною підставкою від Godox є чудовим вибором, якщо ви хочете подорожувати легко, але при цьому мати чудову продуктивність. У комплект входить світлодіодна панель Godox ES30, адаптер живлення, кабель і настільна підставка з телескопічною штангою.
 
Godox ES30 пропонує змінну колірну температуру від 2800 до 6500 К із рейтингом CRI/TLCI 96/97 для забезпечення точності передачі кольорів. Яскаравість світла плавно регулюється. Також є можливість дистанційно регулювати колір і яскравість світла зі смартфона за допомогою безкоштовного додатка Godox Light. Панель ES30 готова до використання в усьому світі, завдяки універсальному адаптеру живлення від 100В до 240В змінного струму.
 
 

Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit) - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Godox. Виникли при замовленні Godox ES30 Kit набір світла для геймерів/стрімерів з кріпленням на стіл (ES30Kit) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Україні у мінімальні терміни.

Країна-виробник товара Китай
Тип LED-Панель
Виробник Godox
Потужність LED 35 Вт
Колірна температура Бі-Колор 2800К—6500К
Живлення Мережа 220В
Індекс Передачі Кольору CRI > 96
Комплектація Блок Живлення від Мережі 220В, Кабель Живлення EUR, Телескопічна штанга, Настільна підставка з кріпленням для телескопічної штанги Обʼємна Вага Упаковки 5 кг Габарити упаковки 50 × 31 × 8 см
Вага упаковки 3.16 кг