Viltrox AF 28mm f/1.8 FE (Sony E)

Код товару: С000011770
Фото: Viltrox AF 28mm f/1.8 FE (Sony E)

У наявності

Ціна: 15 200 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Об'єктив Viltrox AF 28mm f/1.8 E призначений для камер із байонетом Sony E і призначений для використання з повнокадровою матрицею.
 
Цей новий повнокадровий об'єктив сумісний не тільки з повнокадровими бездзеркальними камерами, а й із камерами із сенсором APS-C. Він коректно передає всі дані EXIF у камеру.
Оптична схема складається з 10 елементів у 8 групах. У ньому використовується по парі асферичних, низькодисперсійних елементів і елементів із високим коефіцієнтом заломлення. Діафрагма дев'ятипелюсткова. Для керування нею передбачене окреме кільце. Об'єктив автофокусний. Для керування автофокусування застосовується кроковий двигун. Підтримується фокусування за очима. Viltrox AF 28mm f/1.8 E також обладнаний роз'ємом USB-C для оновлення прошивки.
 
Характеристики:
Автофокус: Так
Зум/фікс: Фікс
Тип об'єктива: Стандартний
Пило — вологозахист: Немає
Стабілізація: Немає
Байонет: Sony E
Виробник: Viltrox
 
 
 

Viltrox AF 28mm f/1.8 FE (Sony E) - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Viltrox і Вам будуть показані всі Об'єктиви Viltrox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Sony. Виникли при покупці Viltrox AF 28mm f/1.8 FE (Sony E) Запитайте наших фахівців. Товари можна забрати в Полтаві максимально швидко.

Автофокус Так
Зум / фікс Фікс
Тип об'єктива Стандартний
Пило - вологозахист Немає
Стабілізація Немає
Байонет Sony E
Виробник  Viltrox