Viltrox AF 56mm f/1.4 XF (Fujifilm X)

Код товару: С000011768
Фото: Viltrox AF 56mm f/1.4 XF (Fujifilm X)

У наявності

Ціна: 13 020 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

Автофокусний об’єктив Viltox AF 56 mm f/1.4 XF для беззеркальних камер Fujifilm серії X. Його корпус зроблений з металу, а байонетне кріплення з латуні.
 
В об'єктиві використовується оптична схема з 10 елементів, об'єднаних у дев'яти групах, серед яких одна лінза з низькодисперсного скла і одна лінза зі скла з високим індексом заломлення. Схема розрахована на мінімізацію спотворень, сферичних аберацій. За придушення бліків і ореол відповідає багатошарове просвітлене покриття HD Nano, яке нанесене на окремі елементи. Крім того, це покриття є водонепроникним для захисту відкритих поверхонь від вологи.
 
Механізм діафрагми складається з 9-ти круглих пелюсток і регулюється в межах від f/1.4 до f/16. Налаштувати діафрагми можна як у ручному режимі, так і у автоматичному режимі за допомогою камери. Перемикання у автоматичному режимі призведе до зсуву мітки « A» на кільці діафрагми з відповідною міткою на корпусі об’єктива.
 
Мінімальна відстань фокусування становить 0,6м, на якому здійснюється збільшення 0.1х. Налаштування фокусування можна виконати вручну або довіритися автоматиці, що використовує пристрій STM, який надає вам змогу швидко і точно налаштувати, а також тиху роботу. Об’єктив підтримує встановлення фільтрів діаметром 52 мм і має порт microUSB для оновлення прошивки.
 
- Тип об’єктива: фікс
- Клас об’єктива: Стандартний (універсальний)
- Діапазон діафрагми: f/1.4...f/16
- Максимальна фокусна відстань: 56мм
- Пелюсток діафрагми: 9
- Конструкція: 10 елементів у 9 групах
- Мінімальна відстань фокусування: 0,63 м
- Fujifilm X-Mount
- Розмір матриці: APS-C
- Оснащений вбудованим портом: micro-USB
- Розмір фільтра: 52 мм
- Габарити: 65 x 72.3 мм
- Вага 290 г.
 
 
 

Viltrox AF 56mm f/1.4 XF (Fujifilm X) - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Об'єктив на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Viltrox і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Viltrox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу випускають відомі фірми, наприклад Laowa. Якщо виникли під час підбору Viltrox AF 56mm f/1.4 XF (Fujifilm X) Запитайте наших професіоналів. Товари можна забрати в Луцьку у мінімальні терміни.

Фокусна відстань 56 мм (еквівалентна фокусна відстань 35 мм: 85 мм)
Максимальна діафрагма f/1,4
Мінімальна діафрагма f/16
Кріплення об’єктива FUJIFILM X
Охоплення формату об'єктива APS-C
Кут огляду 28°
Мінімальна дистанція фокусування 2' / 60 см
Максимальне збільшення 0,1x
Оптичний дизайн 10 елементів у 9 групах
Лопаті діафрагми 9
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Немає
Розмір фільтра 52 мм
Розміри (ø x L) 2,6 x 2,8" / 65 x 72 мм
Вага 10,2 унції / 290 г