K&FConcept GW51.0101 світлодіодний ліхтар

Код товару: С000012051
Фото: K&FConcept GW51.0101 світлодіодний ліхтар

У наявності

Ціна: 2 228 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Три колірні температури і плавне регулювання яскравості з 40 вбудованими кульками теплого світла 2500 К і 40 кульками білого світла 8500 К, що забезпечують високу яскравість 1200 люмен, а також плавне регулювання яскравості з контролем колірної температури та яскравості, що дозволяє задовольнити ваші різноманітні потреби в освітленні.
 
Дизайн прихованого натяжного кільця, що обертається на 360° Портативний похідний ліхтар має приховане обертається на 360 ° натяжний кільце ззаду, тому ви можете легко повісити його на намет і насолоджуватися великою кількістю світла. Крім того, прихований поворотний кронштейн на 180° на задній панелі дає змогу вибрати найбільш відповідний кут освітлення, звільняючи руки для полегшення роботи.
 
Порт двосторонньої швидкої зарядки Type-С Вбудований акумулятор великої ємності 10000 мАг, двосторонній порт швидкої зарядки Type-C, більш швидке введення і виведення, підтримка моделей IPhone8 або вище IPhone, Samsung, Huawei та інших мобільних пристроїв Швидка зарядка телефонів, не турбуйтеся про те, що телефон розрядиться під час кемпінгу, це одна з речей першої необхідності в кемпінгу.
 
Режим ліхтарика і оповіщення SOS в режимі дальнього світла може використовуватися в якості ліхтарика, на додаток до функції аварійного оповіщення, можна перемикати кілька передач, що підходить для нічної роботи, піших прогулянок, занять спортом на відкритому повітрі і т.д.
 
 
 

K&FConcept GW51.0101 світлодіодний ліхтар - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Постійне студійне світло або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Постійне студійне світло З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: K&FConcept і Ви побачите список з Постійне студійне світло K&FConcept. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Aputure. Виникли при виборі K&FConcept GW51.0101 світлодіодний ліхтар Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Вінниці в необхідні терміни.