Godox ML30 LED 30W

Код товару: С000012202
Фото: Godox ML30 LED 30W

У наявності

Ціна: 6 340 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Освітлювач ML30, розміром з долоню, можна легко взяти з собою туди, куди спрямує ваш задум.
 
Можливість встановлення освітлювача на рукоятку з акумуляторним майданчиком перетворює його на зручний інструмент для зйомки на ходу. Таке гнучке рішення спростить зйомку динамічних кадрів у русі.
 
Хочете точно керувати світловим потоком? Надихайтеся інноваційною системою світлоформуючих аксесуарів! Унікальні особливості конструкції дозволять покращити освітлення у всіх видах зйомки завдяки м'якості світла, контрольованим світловим ефектам, швидкості підготовки до роботи та портативності.
 
Бажаєте мати власну студію, але не знаєте, з чого почати? ML30 дозволяє отримати якісний результат з мінімальними трудовитратами та є ефективним світловим рішенням для всіх, хто створює фото чи відеоконтент. Найпростіший спосіб розпочати прямо зараз.
Навіть на невеликому столі, встановленому в обмеженому просторі, з ML30 ви зможете отримати якісне зображення. Такий компактний освітлювач займе дуже мало місця та ідеально підійде для освітлення навіть у найменшій студії.
 
Програма Godox Light допоможе дистанційно керувати параметрами освітлювача - регулювати яскравість, колірну температуру та вибирати світловий спецефект.
 
Маючи рейтинг CRI 96+ та TLCI 97+, освітлювач робить яскраве та природне світло для точної передачі кольору.
 

Godox ML30 LED 30W - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло та інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на підбір Постійне студійне світло, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Постійне студійне світло Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які є у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Falcon. Виникли при виборі Godox ML30 LED 30W Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення заберіть у Вінниці своєчасно.

Тип LED моноблоки
Максимальна потужність 38 Вт
Кольорова температура 5600K
Світловий потік 7120 Lux (на відстані 1 м)
Індекс передачі кольору CRI ≈96
Налаштування потужності 0% ~ 100%
Живлення Мережа 220 В / Батарея NP-F х 2 шт
Комплектація Освітлювач ML30
Рефлектор
Рукоятка
Захисна кришка
Акумуляторний майданчик BC60
Мережевий адаптер
Кабель живлення AC 5м
Кабель живлення DC 1.5м
Кабель живлення DC 0.2м
Розміри 103 x 89 x 89 мм
Вага 587 г (без рукоятки и рефлектора)