Godox UL150 II Bi-Color Silent Video Light

Код товару: С000012205
Фото: Godox UL150 II Bi-Color Silent Video Light

У наявності

Ціна: 19 818 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
 
Будь сучасним, будь ефективним
Godox UL150II Створені на основі конструкції з безшумним охолодженням, вони доповнені вдосконаленим блоком керування, підтримують керування за допомогою DMX-контролера та оснащені вбудованими світловими спецефектами для художнього освітлення сцени.
 
 
Освітлювач UL150IIBi потужністю 150 Вт оснащено функцією регулювання колірної температури. Продумана система охолодження дає змогу ефективно та надійно відводити тепло без вбудованих вентиляторів, роблячи процес запису абсолютно безшумним.
 
 
Досконалий блок керування
Універсальний блок керування розроблено з урахуванням побажань професіоналів. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, підтримка різних джерел живлення і спеціальний затискач для надійного встановлення роблять UL150IIBi практично бездоганними робочим інструментом.
 
 
Робота без вентилятора
Успадкувавши від UL150 передову систему розсіювання тепла, світлодіодний освітлювач UL150IIBi дає змогу працювати безшумно, завдяки цьому його можна встановити де завгодно на майданчику, не побоюючись стороннього шуму.
 
 
Надійна передача кольору
UL150IIBi випромінюють світло з чудовою точністю передачі кольору, забезпечуючи яскраву і живу якість зображення, що економить ваш час і сили на постпродакшн.
 
 
Світлові ефекти
Вбудовані світлові ефекти дають змогу легко імітувати кінематографічні сюжети!
 
 
Різні методи керування
На додаток до інтуїтивно зрозумілої вбудованої панелі керування, UL150IIBi також підтримує DMX-керування, дистанційне керування за допомогою пульта RC-A6 і керування через застосунок Godox Light для смартфонів/планшетів, що надає вам максимальну свободу та граничну ефективність процесу керування.
 
4 криві димування
Виберіть відповідну криву димування для ефективного і точного регулювання яскравості.
 
Необмежена сумісність
Оснащені кріпленням Bowens, UL150IIBi сумісні з широкою низкою насадок для світлоформування, надаючи необмежені можливості для створення будь-яких світлових ефектів, необхідних у вашій творчості.
 
  
 
Що в коробці:
 
 
1. Світлодіодний освітлювач UL150IIBi х1
2. Захисна кришка лампи х1
3. Професійний рефлектор RFT-19 х1
4. Блок керування ULC150II х1
5. З'єднувальний кабель х1
6. Затискач для блока керування (LSA-19&LSA-03) х1
7. Кабель живлення 5м х1
8. Страхувальний трос х1
 
 
 

Godox UL150 II Bi-Color Silent Video Light - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть Постійне студійне світло Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Tolifo. З'явилися при виборі Godox UL150 II Bi-Color Silent Video Light Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Сумах максимально швидко.

 
Тип Студійне LED світло
Максимальна потужність 150 Вт
Кольорова температура 2800 - 5600K
Живлення Від мережі або акумулятора V-Mount
RGB Ні
Байонет Bowens
CRI 96
Вага 5.85 Кг