Godox LC500R mini LED RGB Light Stick

Код товару: С000012316
Фото: Godox LC500R mini LED RGB Light Stick

У наявності

Ціна: 6 364 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox LC500R – це постійне світлодіодне світло меч має все, що вам подобалося у його попереднику Godox LC500, а також додатковий режим RGB та функцію світлових спецефектів FX - для ще більшої свободи вашої творчості.
Загальна потужність світла 23W (до лампи розжарювання 230Вт), потік світла з одного метра дорівнює 5800 Люм, індекс кольоропередачі CRI ≥96, та індекс телевізійного освітлення TLCI ≥97, що забезпечує правильну передачу кольору предмета зйомки.
Режим RGB - це можливість віддавати вашим кадрам інші кольори, які вибираються з палітри колірної моделі.
Також розробниками було впроваджено 14 видів вбудованих світлових ефектів Fx, що містять 39 різних передустановок для художнього використання у фотографії, кіно- та відеовиробництві, а також для відеоблогінгу. Вони являють собою ефекти: спалахи, лазера, блискавки, зламаної лампи, ТБ, свічки, вогню, поліція , пожежної, швидкої допомоги, кольоромузики , SoS.
Крім режиму RGB, джерело постійного світла Godox LC500R також має режим CCT для точного регулювання колірної температури від 2500K до 8500K.
Наявність шторок дозволяє керувати потоком світла, це досить зручно для роботи в будь-яких знімальних локаціях та поставлених задач.
Легкий освітлювач має широку рукоятку та ідеально підходить для утримування в руці, відразу видно, куди падає світло. На торцях цієї моделі знаходяться отвори з різьбленням 1/4" - 20UNC для установки на похилий кронштейн, штатив або освітлювальну стійку, забезпечуючи різні можливості для розміщення світла.
Застосовуючи кілька освітлювачів Godox LC500R у професійному відеовиробництві, у такому як кінематографічні інтерв'ю, комерційні чи документальні фільми, більше не буде складно створювати професійні освітлювальні установки, щоб підкреслити найкращі сторони об'єкта зйомки.
 
 
 

Godox LC500R mini LED RGB Light Stick - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Постійне студійне світло фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Постійне студійне світло З вигодами? Щоб вам простіше було вибрати Постійне студійне світло, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Постійне студійне світло Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад GVM. Якщо з'явилися при купівлі Godox LC500R mini LED RGB Light Stick Питання можна прояснити у наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Житомирі у стислі строки.

Матеріал корпусу: пластик;
Потужність: 23W (до лампи розжарювання 230 Вт);
Світловий потік на повній потужності: 5800LUX;
Температура кольору: 3300-5600K;
Режим RBG (перемикання в різні кольори): є;
Color Rendering Index: CRI>96%;
Індекс телевізійного освітлення TLCI: ≥97;
Кут розсіювання: 120°;
Регулювання потужності: 10-100%;
Канали: 32;
Групи: 6 (A, B, C, D, E, F);
Живлення: DV 12V;
Ємність акумулятора: 2600 mAh/14.8V;
Напруга: DC7.4V2.0A AC100-240V;
Час роботи від акумулятора при 100% потужності: 1ч$
Розміри: 616 x56 x56 мм;
Вага: 0.81 кг.