Godox CR-LS магнітний патрон для C7R & C10R

Код товару: С000012489
Фото: Godox CR-LS магнітний патрон для C7R & C10R

У наявності

Ціна: 332 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Патрон Godox CR-LS з магнітним кріпленням CR-LS
 
Магнітне кріплення Godox CR-LS розроблено для використання з освітлювальними лампами Godox із цоколем E27. Удосконаліть систему креативного освітлення за допомогою додаткового аксесуару!
 
Патрон з магнітним кріпленням та отворами під гвинт 1/4“ допоможе надійно закріпити лампу-освітлювач C7R/C10R на металевих поверхнях, що дозволить вирішити безліч складних завдань із освітлення на знімальному майданчику.
 
 

Godox CR-LS магнітний патрон для C7R & C10R - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно купити Постійне студійне світло А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Постійне студійне світло вигідно? Щоб правильно вибрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. Як бачите, все досить просто. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені світовими виробниками, наприклад Power Plant. Якщо з'явилися при купівлі Godox CR-LS магнітний патрон для C7R & C10R Запитайте наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кременчуці найшвидше.

Виробник Godox
Тип Тримач / Кронштейн
Країна-виробник товара Китай
Обʼємна Вага Упаковки 0.07 кг
Габарити упаковки 8 × 8 × 4.5 см