Godox LDP18Bi

Код товару: С000012511
Фото: Godox LDP18Bi

У наявності

Ціна: 3 663 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Бі-колор світлодіодна панель LDP18BI від Godox, розроблена для відеоблогів, прямих трансляцій та інших типів онлайн-діяльності, випромінює м’яке світло, особливо приємне для тонів шкіри та кольору обличчя. LDP18BI має змінну колірну температуру від 2800 до 5600K із високим рейтингом кольору TLCI 97. Панель дозволяє створити багато ефектів, щоб ви завжди виглядали якнайкраще.
 
Яскравість світла в LDP18Bi регулюється від 0 до 100%, також пристрій має 11 типів світлових ефектів із 31 рівнем і параметрами, включаючи спалах, телевізор, розбиту лампочку, зварювання тощо. LDP18BI оснащена слотом для акумулятора серії L (NP-F, купується окремо), а також може отримувати живлення від адаптера постійного струму, що входить у комплект. Легка, компактна панель має розміри лише 21.0 x 14.9см, тож її можна вмістити в будь-яку систему потокового передавання або закріпити на камері за допомогою кріплення-перехідника, що входить у комплект.
 
 

Godox LDP18Bi - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Постійне студійне світло або інші аксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Постійне студійне світло на кращих умовах. Щоб вам простіше було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Постійне студійне світло Godox. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад K&FConcept. З'явилися під час замовлення Godox LDP18Bi Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення можна отримати Запоріжжі максимально швидко.

Країна-виробник товара Китай
Тип LED-Панель
Виробник Godox
Потужність LED 22 Вт
Колірна температура Бі-Колор 2800К—6500К
Живлення Мережа 220В,
Опціонально від однієї NP-F батареї
Індекс Передачі Кольору CRI>96 TLCI>97
Слоти для Акумуляторів 1 x L-Series (NP-F) купуються окремо
Комплектація Блок Живлення від Мережі 220В, Кронштейн 1/4” с кріпленням «башмак»
Обʼємна Вага Упаковки 1 кг
Габарити упаковки 31 × 18 × 7 см
Вага упаковки 0.78 кг