Godox ML60II Bi-Color (ML60II BI)

Код товару: С000012513
Фото: Godox ML60II Bi-Color (ML60II BI)

У наявності

Ціна: 10 000 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Завжди і скрізь

Godox ML60IIBi — дивовижний та зручний у використанні пристрій вагою майже 500 г і неймовірно компактними розмірами, що забезпечує яскраве світло з точним перенесенням кольорів. Підвищіть якість відеозйомки завдяки асортименту сумісних аксесуарів, до яких входить проекційна насадка MLP, що відкриває безмежні можливості для творчості. ML60IIBi стане вашим вірним помічником під час зйомки як на природі, так і в студії.

Суперлегкий та компактний

Компактний освітлювальний прилад ML60II Bi у формі кубика важить всього близько 500 г, що еквівалентно пляшці води, тому його можна утримувати однією рукою, легко встановлювати та переносити.

Світло у ваших руках

Хочете спростити процес зйомки?
ML60II Bi розроблений для зручного керування однією рукою та швидкого налаштування параметрів, процес зйомки ще ніколи не був таким легким.

Сумка менша,зручності більше

Завдяки невеликій і легкій сумці, що містить весь комплект обладнання, ML60II Bi відмінно підходить для виїзних зйомок - куди б ви не вирушили, просто візьміть його з собою.

Аксесуари для свободи творчості

Розкрийте свій безмежний творчий потенціал завдяки безлічі сумісних аксесуарів. Наприклад, проекційна насадка MLP, оснащена передовою системою лінз вищого класу та ретельно продуманою конструкцією, забезпечує можливість точного керування світловим променем.

Підходить для будь-яких умов

Можливість тонкого налаштування параметрів освітлювача ML60II Bi та широкий асортимент аксесуарів дозволяють творчо підходити до зйомки різних об'єктів як у приміщенні, так і на відкритому повітрі.

Сучасні світлодіоди для приголомшливої яскравості

Якість зображення залежить від якості світла, передові спеціалізовані світлодіоди формують таке світло, яке додасть унікального шарму та чіткості кожному кадру.

Колірна температура від 2800 до 6500K

Широкий діапазон регулювання колірної температури в діапазоні від 2800K до 6500K дозволяє легко підібрати колір освітлення відповідно до умов навколишнього простору. Завдяки високим значенням індексів CRI (96+) та TLCI (97+), ML60IIBi створює яскраве природне світло з точним кольором.

Керування за допомогою мобільного додатка

Тепер ви можете повністю поринути у творчий процес завдяки підтримці мобільного додатка Godox Light, який дозволяє швидко та точно керувати всіма параметрами освітлювального приладу, спрощуючи процес зйомки.

Ще більше можливостей

Створіть у кадрі унікальний творчий сюжет за допомогою 11 динамічних світлових ефектів, які органічно перетворюють атмосферу та дозволяють створити захоплюючу візуальну композицію.

Кілька способів живлення

Освітлювальний прилад ML60II Bi працює від мережі змінного струму за допомогою адаптера, що входить до комплекту, або від двох акумуляторів NP-F970 (купуються окремо), забезпечуючи можливість безперервної зйомки незалежно від розташування або умов.

Комплектація

  • Освітлювач ×1
  • Рефлектор ×1
  • Адаптер AD-E2 ×1
  • Блок живлення ×1
  • Кабель живлення ×1
  • Сумка ×1
  • захисна кришка ×1

   

 

 

 

 

Godox ML60II Bi-Color (ML60II BI) - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Постійне студійне світло з вигодами для бюджету Щоб вам простіше було вибрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при купівлі Godox ML60II Bi-Color (ML60II BI) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення заберіть у Кременчуці якомога швидше.

Модель ML60IIBi
Джерело живлення 20В 3.5А
Вхідна потужність макс. ≥70Вт
Регулювання яскравості 0%-100%
Індекс CRI середній ≥96
Індекс TLCI середній ≥97
Колірна температура 2800-6500K
Кількість ефектів FX 11
Дистанція керування Bluetooth макс.30м
Робоча температура -10°C...+40°C
Розмір 34,2×9,2×11,1
Вага (із кришкою) ~526 г