Viltrox AF 27mm f/1.2 Lens (Sony E) AF 27/1.2 E

Код товару: С000012529
Фото: Viltrox AF 27mm f/1.2 Lens (Sony E) AF 27/1.2 E

У наявності

Ціна: 22 200 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Об'єктив Viltrox 27mm f/1.2 Lens (Sony E) AF 27/1.2 E
Цей об’єктив Viltrox 27mm f/1.2 для бездзеркальних камер Sony з байонетом E — це швидкий фіксований об’єктив для портретної зйомки, який має покращену продуктивність автофокусування, витончену оптичну конструкцію, а також професійне використання та надійність. Завдяки великій максимальній діафрагмі та малій глибині різкості цей об’єктив забезпечує чудові характеристики в умовах слабкого освітлення та надзвичайно чітке зображення. Нещодавно розроблений кроковий двигун STM забезпечує швидке й точне автофокусування, а легкодоступний перемикач MF/AF дозволяє швидко перемикатися між ручним і автоматичним режимами фокусування. Крім того, об’єктив також підтримує автофокусування очей і обличчя, автофокусування тварин і додаткові режими автоматичного фокусування. Міцна конструкція об’єктива має суцільнометалевий корпус із захистом від атмосферних впливів, а металеві електронні контакти підтримують передачу інформації Exif.
 
- Об’єктив із фіксованою фокусною відстанню нормальної довжини, розроблений для бездзеркальних камер Sony з байонетом E у форматі APS-C, де він забезпечує фокусну відстань 40,5 мм, еквівалентну повнокадровому 35 мм.
 
- Яскрава максимальна діафрагма f/1,2 підходить для роботи в умовах складного освітлення та допомагає підтримувати відносно компактний форм-фактор.
 
- 15 елементів об’єктива в 11 групах забезпечують витончену оптичну конструкцію, що дозволяє об’єктиву зберігати відмінну роздільну здатність у всьому діапазоні фокусування.
 
- Два лінзових елемента ED (з низьким розсіюванням) значно зменшують колірну окантовку та хроматичні аберації, забезпечуючи більшу чіткість і точність кольору незалежно від обраної діафрагми.
 
- Двигун автофокусування STM забезпечує швидке та точне автофокусування.
 
- Підтримує автофокусування очей і обличчя, автофокусування тварин і додаткові режими автоматичного фокусування.
 
- Суцільнометалевий корпус об’єктива в погодостійкій конструкції для роботи в складних умовах.
 
- Включає бленда для запобігання ореолів і відблисків.
 
- Металеві електронні контакти підтримують передачу інформації Exif.
 
- Вбудований інтерфейс USB-C для оновлення прошивки.
 

Viltrox AF 27mm f/1.2 Lens (Sony E) AF 27/1.2 E - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Viltrox і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Viltrox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Lensbaby. Якщо з'явилися при купівлі Viltrox AF 27mm f/1.2 Lens (Sony E) AF 27/1.2 E Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Краматорську у стислі строки.

Фокусна відстань
27 мм (еквівалент 35 мм: 40,5 мм)
Максимальна діафрагма
f/1,2
Кріплення об’єктива
Sony E
Охоплення формату об'єктива
APS-C
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
немає
Розмір фільтра
67 мм (спереду)
Максимальна діафрагма
f/1,2
Мінімальна діафрагма
f/16
Кріплення об’єктива
Нікон З
Охоплення формату об'єктива
APS-C
Кут огляду
55,3°
Мінімальна дистанція фокусування
11" / 27,9 см
Оптичний дизайн
15 елементів в 11 групах
Лопаті діафрагми
11
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
немає
Розмір фільтра
67 мм (спереду)
Розміри (ø x L)
3,2 x 3,6" / 82 x 92 мм
вага
1,2 фунта / 560 г
 
Інформація про упаковку
Вага упаковки
2,68 фунта
Розміри коробки (ДxШxВ)
9,1 x 5,6 x 5,5"