Viltrox AF AF 33mm f/1.4 E (Nikon Z)

Код товару: С000012532
Фото: Viltrox AF AF 33mm f/1.4 E (Nikon Z)

У наявності

Ціна: 14 070 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Об'єктив Viltrox AF 33mm f/1.4 Z Lens for Nikon Z
 
Компактний і зручний об’єктив AF 33mm f/1.4 Z від Viltrox — це об’єктив із фіксованою фокусною відстанню нормальної довжини, розроблений для бездзеркальних камер Nikon із байонетом Z. Універсальне звичайне поле зору підходить для широкого кола об’єктів, від портретів до репортажів, а швидка конструкція f/1.4 чудово підходить для зйомки в умовах слабкого освітлення та для невеликої глибини різкості. Оптична конструкція включає елементи з надзвичайно низькою дисперсією та високим показником заломлення для придушення різноманітних аберацій і спотворень, а також застосоване багатошарове покриття HD Nano для зменшення відблисків і ореолів для більшої контрастності в умовах яскравого та контрового освітлення.
 
На доповнення до оптики конструкція об’єктива також включає кроковий двигун STM, який забезпечує швидке, майже безшумне й точне автофокусування разом із постійним ручним керуванням фокусуванням. Конструкція внутрішнього фокусування також сприяє швидкій роботі. Крім того, об’єктив має вбудований порт micro-USB для майбутніх оновлень мікропрограми об’єктива.
 
- Основний об’єктив із нормальною довжиною призначений для бездзеркальних фотокамер Nikon із байонетом Z із форматом APS-C і забезпечує еквівалентну фокусну відстань 50 мм.
 
- Яскрава максимальна діафрагма f/1,4 підходить для роботи в умовах слабкого освітлення, а також забезпечує кращий контроль над глибиною різкості.
 
- Один елемент із надзвичайно низькою дисперсією зменшує колірну окантовку та хроматичні аберації для досягнення високого ступеня чіткості та точності кольору.
 
- Один елемент із високим показником заломлення допомагає контролювати сферичні аберації та зменшувати спотворення, щоб досягти високої різкості та точного відтворення.
 
- Багатошарове покриття HD Nano нанесено на окремі елементи для придушення відблисків і ореолів для більшої контрастності та точності кольорів під час роботи в умовах сильного освітлення.
 
- Кроковий двигун STM забезпечує швидке, тихе та точне автофокусування, а також постійне ручне фокусування. Крім того, внутрішня конструкція фокусування зберігає загальну довжину об’єктива під час використання для покращеного використання та швидшої реакції.
 
- Вбудоване ручне кільце діафрагми для тактильного контролю експозиції; це кільце також має положення «A» для автоматичного вибору діафрагми на основі камери.
 
- Дев'ятипелюсткова діафрагма забезпечує приємну якість боке.
 
- Вбудований порт micro-USB можна використовувати для оновлення мікропрограми об’єктива.
 

Viltrox AF AF 33mm f/1.4 E (Nikon Z) - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші аксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за вигідною ціною? Щоб вам простіше було вибрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Viltrox і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Viltrox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Виникли при підборі Viltrox AF AF 33mm f/1.4 E (Nikon Z) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Запоріжжі максимально швидко.

Фокусна відстань
33 мм (еквівалент 35 мм: 50 мм)
Максимальна діафрагма
f/1,4
Кріплення об’єктива
Нікон З
Охоплення формату об'єктива
APS-C
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
немає
Розмір фільтра
52 мм (спереду)
Максимальна діафрагма
f/1,4
Мінімальна діафрагма
f/16
Кріплення об’єктива
Нікон З
Охоплення формату об'єктива
APS-C
Кут огляду
45,2°
Мінімальна дистанція фокусування
1,31' / 40 см
Максимальне збільшення
0,1x
Оптичний дизайн
10 елементів у 9 групах
Лопаті діафрагми
9
Тип фокусування
Автофокус
Стабілізація зображення
немає
Розмір фільтра
52 мм (спереду)
Розміри (ø x L)
2,6 x 2,8" / 65 x 72 мм
вага
9,52 унції / 270 г
 
Інформація про упаковку
Вага упаковки
1,24 фунта
Розміри коробки (ДxШxВ)
4,9 x 3,8 x 3,8"