Godox ML100Bi Portable LED Video Light

Код товару: С000012614
Фото: Godox ML100Bi Portable LED Video Light

У наявності

Ціна: 8 350 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Створений на основі потужної екосистеми кріплення Godox, ML100Bi тепер ще більш універсальний завдяки новим легким аксесуарам. Це дозволяє легко й ефективно формувати освітлення, забезпечуючи чудове керування освітленням і неперевершену мобільність.

 

Завдяки розмірам 122 мм x 110 мм x 46 мм і вагою лише 487 г, ML100Bi є втіленням портативності. Його тонкий і легкий дизайн робить його ідеальним вибором для зйомки на вулиці.

 

Зберігаючи легкий дизайн, ML100Bi підвищує високу яскравість із максимальною потужністю 100 Вт. Він найкращий серед портативних світлодіодних ліхтарів. ML100Bi має регульовану вихідну колірну температуру від 2800 до 6500K і має затемнення від 0 до 100%. Навіть у своєму компактному та портативному форм-факторі оголена лампа має освітленість 3670 люкс при 3,3' (5600K), яка розширюється до вражаючих 34300 люкс за допомогою рефлектора 15°, що входить у комплект.

 

У порівнянні зі звичайними рефлекторами, лінзовий рефлектор ML100Bi має більш компактні розміри. Завдяки двом варіантам рефлектора він забезпечує точне та сфокусоване освітлення або розсіяне освітлення, відповідаючи різноманітним вимогам зйомки в будь-якому середовищі. Рефлектор під кут 15° покращує контрастність і чіткість зображення, зменшуючи розсіювання світла. Доступні два варіанти рефлектора: 15° (у комплекті) та 36° (додатково), що задовольнє різні вимоги до освітлення. Вони покращують продуктивність і гнучкість ML100Bi, змінюючи його кут променя.

 

 

ML100Bi пропонує повний спектр аксесуарів із кріпленням Godox для створення світлової композиції, що дозволяє створювати приголомшливі світлові ефекти в компактних приміщеннях. Використовуючи адаптер кріплення Bowens, ви можете розширити свої можливості для налаштування освітлення.

 

 

ML100Bi підтримує джерело живлення постійного струму, батарею V-mount (з додатковою ручкою-адаптером AK-B02, купується окремо) із напругою 14,8 В і блок живлення (за допомогою кабелю USB-C із павер банком, що купується окремо), подовжуючи час зйомки та забезпечуючи резервне живлення в надзвичайних ситуаціях.

 

  

Завдяки TLCI 97+ і CRI 98+ ML100Bi забезпечує виняткове відтворення кольорів, забезпечуючи реалістичне зображення та задовольняючи різноманітні вимоги до зйомки.

 

Легко регулюйте яскравість і ефекти за допомогою елементів керування світлом на корпусі прилада або програмою «Godox Light». ML100Bi підтримує бездротове керування через додаток, що дозволяє точно налаштувати освітлення відповідно до ваших потреб.

 

  

Світло дає вам 11 креативних світлових ефектів, таких як спалах, блискавка, хмарність, розбита лампочка, телевізор, свічка, вогонь, феєрверк, вибух, зварювання та SOS.

 

В комплект входить:

  • Портативне світло Godox ML100Bi
  • Лінзовий рефлектор (15°)
  • Тримач
  • Захисний колпапк для головки лампи
  • Адаптер живлення
  • Шнур живлення змінного струму

 

 

Godox ML100Bi Portable LED Video Light - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу підберіть Постійне студійне світло з хорошими знижками. Щоб максимально просто вибрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Постійне студійне світло Godox. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які є у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Weifeng. З'явилися під час замовлення Godox ML100Bi Portable LED Video Light Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення отримаєте Харкові максимально швидко.

Модель ML100 Bi
Джерело живлення 20В⎓6А
Максимальна вхідна потужність ≈120 Вт
Діапазон яскравості 0%-100%
CRI Середній≥97
TLCI Середній≥98
CCT 2800-6500K
Тип FX 11
Відстань керування Bluetooth Макс.30м
Температура робочого середовища -10°C ~+40°C
Розмір (без урахування відбивача лінзи) 4,80"x4,33"x1,81"
Вага нетто (без лінзового відбивача) 487г