Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409)

Код товару: 14462
Фото: Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409)

У наявності

Ціна: 47 092 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Цей помірковано ширококутний об'єктив побудований на базі знаменитої оптичної схеми Дістагон 1980-х років створеної фірмою Carl Zeiss для легендарної системи Contax. Новий Carl Zeiss Distagon T* 2/28 виконаний на найдосконалішому технологічному рівні та демонструє найвищу якість зображення. У конструкції об'єктива використовується плаваючий оптичний елемент, необхідний для отримання максимальної якості на всьому діапазоні фокусування. 

Незважаючи на дуже високу світлосилу f/2 у даному класі об'єктивів, цей Дістагон не займе багато місця у кофрі пейзажного фотографа. Завдяки фірмовому просвітлювальному покриттю ZEISS T* об'єктив не боїться контрового світла та малює об'єкти з надрізкими контурами та яскравими насиченими кольорами. Відмінний вибір для любителів світанкової зйомки, де необхідна висока різкість з великим динамічним діапазоном яскравостей. 

Новий Carl Zeiss Distagon T* 2/28 розроблений для камер з повноформатними датчиками високої роздільної здатності так само з успіхом може застосовуватися і на дзеркальних камерах APS-C формату, при цьому, враховуючи кроп-фактор 1,5, об'єктив покриває фокусну відстань 42 мм, що наближається. до нормального людського кута поля зору. Його можна рекомендувати як універсальний об'єктив для різних жанрів фотографії – пейзаж, люди та оточення, портрет, рекламна зйомка тощо.  

 

Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409) - в електронному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Об'єктив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Carl Zeiss і Вам будуть показані всі Об'єктиви Carl Zeiss. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Pentax. Якщо виникли під час підбору Carl Zeiss Distagon T* 2/28 ZF (Nikon) (1486-409) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Відправляємо продукцію в Харкові в швидкі терміни.

Объектив
Фокусное расстояние (мм)28 мм
Светосила, f/f/2
Конструкция (элементов/групп)10 элементов в 8 группах
Минимальная диафрагмаf/22
Минимальная дистанция фокусировки0.24 м
Диаметр под светофильтр (мм)M 58 x 0,75
Фокусировкаточная ручная с помощью фокусировочного кольца
Размеры (диаметр х длина, мм)ø 64 мм / 93 мм
Число лепестков диафрагмы9
Физические характеристики
Вес520 гр