Arsenal 60 х 90 см

Код товару: К000000110
Фото: Arsenal 60 х 90 см

Нема в наявності

Ціна: 1 120 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Arsenal – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі чи предмета зйомки. Розмір 60x90 см застосовується для зйомки поясних і ростових та групових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки.
Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. При необхідності отримати більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
Спиці та байонет виконані з металу, а чаша софтбоксу – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний із студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Спиці каркасу – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для перенесення – 1 шт.

Arsenal 60 х 90 см - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Софтбокси або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Софтбокс за собівартістю. Щоб не витрачати час на вибір Софтбокс, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Arsenal і перед вами відкриються всі необхідні для вас Софтбокси Arsenal. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Hyundae. Якщо виникли під час підбору Arsenal 60 х 90 см Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Рівному максимально швидко.