Falcon SSA-SB4060

Код товару: С000000748
Фото: Falcon SSA-SB4060

Нема в наявності

Ціна: 1 144 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс Falcon 40x60 имеет вместо байонета обжим корпуса вспышки с винтовыми зажимами, подходит ко всем вспышкам Falcon старших серий и обеспечивает равномерный направленный поток света.

Применим для большинства задач студийной съемки: от студийный портретов до предметной и макросъемки.

Софтбокс закрытого исполнения, выполнен из термостойкого, усточивого к выгоранию материала, способного выдерживать работу с источником постоянного света мощностью до 1000 Вт.

Falcon SSA-SB4060 - на сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Софтбокси та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Софтбокс з вигодами для бюджету Щоб правильно вибрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Falcon і Ви побачите всі необхідні Софтбокси Falcon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Godox. З'явилися під час підбору Falcon SSA-SB4060 Запитайте наших професійних менеджерів. Товар можна отримати в Білій Церкві своєчасно.