Falcon SBQ-40180HC

Код товару: 09571
Фото: Falcon SBQ-40180HC

У наявності

Ціна: 5 639 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс з сотами Falcon 40x180 має сумісний з Hensel байонет, підходить для всіх спалахів Falcon старшої серії та забезпечує рівномірний спрямований потік малюючого світла.

Використовуємо для студійної зйомки поясних і ростових портретів, а також для створення контрградієнтних композицій.

Софтбокс закритого виконання, виконаний з термостійкого, стійкого до вигорання матеріалу, здатного підтримувати роботу з джерелом постійного світла потужністю до 1000 Вт.

Falcon SBQ-40180HC - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Софтбокси або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Софтбокс за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою навігації. Введіть: Falcon і Ви побачите список з Софтбокси Falcon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Godox. Якщо з'явилися при купівлі Falcon SBQ-40180HC Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Одесі у мінімальні терміни.