Panasonic 42.5mm f/1.2 DG ASPH OIS (H-NS043E)

Код товару: С000003850
Фото: Panasonic 42.5mm f/1.2 DG ASPH OIS (H-NS043E)

Нема в наявності

Ціна: 52 999 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

Об'єктив LEICA DG NOCTICRON 42,5мм/F1.2 ASPH. / POWER OIS (85 мм в еквіваленті 35 мм), для бездзеркальних фотокамер LUMIX G стандарту Micro 4/3.
Об'єктив відрізняється не тільки вражаючою світлосилою F1.2, але й пропонує оптичну систему стабілізації зображення POWER OIS, а також безперервне автоматичне фокусування. Всесвітньо відома компанія LEICA гарантує найвищу якість зображення, а також високу якість конструкції, виготовлену з металу. Маркування NOCTICRON компанії Leica Camera AG вперше застосовується до об'єктиву, призначеного для фотокамер стандарту Micro 4/3.

H-NS043 складається з чотирнадцяти елементів, зібраних в одинадцять груп, при цьому передбачені дві асферичні лінзи, одна лінза з наднизькою дисперсією та одна UHR-лінза, що відрізняється неймовірно високим коефіцієнтом заломлення. Асферичні лінзи пригнічують сферичні аберації та спотворення, лінза з наднизькою дисперсією забезпечує високу чіткість і контрастність без змішування кольорів по краях, а UHR-лінза забезпечує оптичну якість, яка характеризується рівномірною чіткістю від центру до країв зображення.

Фокусна відстань H-NS043 складає 42,5 мм (85 мм в еквіваленті 35 мм камери), що підійде для портретів. Завдяки світлосилі F1.2 ви зможете розмивати фон, створюючи воістину художністю знімки. Дев'ять пелюсток діафрагми утворюють круглий отвір, тому при зйомці на малих значеннях F розмиття вийде дуже м'яким. До того ж об'єктив дозволить знімати пейзажі з природною перспективою, а за допомогою кільця управління на його корпусі можна легко вибрати відповідне значення діафрагми.

За рахунок використання нано покриття з гранично низьким показником заломлення вдалося зменшити ймовірність виникнення відблисків у всьому видимому діапазоні (380 нм - 780 нм). Таке рішення дозволило досягти високої різкості картинки.

Через малу глибину різкості, характерну для світлосильних об'єктивів, навіть найслабше тремтіння рук може стати причиною нерізкого зображення, проте оптичний стабілізатор POWER OIS ефективно компенсує не тільки швидкі рухи з малою амплітудою, але й повільні рухи з великою амплітудою, що дозволяє знімати чіткі фотографії навіть за умов недостатнього освітлення.

Об'єктив H-NS043 оснащений внутрішньою системою фокусування, яка забезпечує чудову роздільну здатність та контрастність у всьому діапазоні. Завдяки новому кроковому мотору, фокусування стало плавнішим і тихішим, що важливо як для фото, так і для відеозйомки. За умови використання світлосильних об'єктивів, контрастна система автофокусування за швидкістю та точністю перевершує фазову. Тому на фотокамерах LUMIX G ви зможете насолодитися всіма перевагами високошвидкісної та точної контрастної системи автофокусування.

Якісний та витончений корпус, а також довговічний байонет, виконані з металу, по праву дозволяють об'єктиву LEICA DG NOCTICRON 42,5 мм/F1.2 ASPH. / POWER OIS (H-NS043). носити легендарне ім'я LEICA.

• Leica є зареєстрованим товарним знаком Leica Microsystems IR GmbH.
• NOCTICRON є зареєстрованим товарним знаком Leica Camera AG.

 

 

Panasonic 42.5mm f/1.2 DG ASPH OIS (H-NS043E) - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Об'єктив з вигодами для бюджету Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Panasonic і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Panasonic. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Viltrox. З'явилися при виборі Panasonic 42.5mm f/1.2 DG ASPH OIS (H-NS043E) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення заберіть у Україні в необхідні терміни.