Schneider B+W 62mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro

Код товару: К000000650
Фото: Schneider B+W 62mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro

У наявності

Ціна: 4 390 4 145 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 092 Infrared-Red MRC

Інфрачервоний світлофільтр B+W F-Pro 092 Infrared-Red MRC (майже чорний, пурпурно-червоний) – використовується для зйомки чорно-білої фотографії в інфрачервоному світлі. Робить зображення в інфрачервоному світлі з деякою часткою червоного кольору для кращого використання низькочутливих інфрачервоних плівок. Використовується з цифровими і плівковими камерами.

Для інфрачервоної фотографії існують спеціальні фільтри з різним спектром пропускання. Справа в тому, що діапазон інфрачервоного спектра великий, а нас цікавить тільки певна ділянка, плюс якщо до інфрачервоного спектру підмішати видимий спектр, то він інколи буде цікавіше, ніж просто інфрачервоний спектр.

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами, максимально залишивши червоний канал.

Багатошарове покриття MRC – складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) – це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.Має зовнішнє різьблення для

додаткових аксесуарів. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

 

 


 

Schneider B+W 62mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro - в інет-маркеті АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Фільтр за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Cokin. Виникли при замовленні Schneider B+W 62mm Infrared - Red 092 MRC F-Pro Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Фототовари можна отримати в Краматорську якомога швидше.

Покриття: MRC
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь