Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC

Код товару: 13851
Фото: Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC

У наявності

Ціна: 4 381 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Käsemann Circular-Pol MRC

B+W F-Pro Käsemann Circular-Pol MRC - професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. 

На заводі Schneider у секторі поляризаційних фільтрів існує елітний підрозділ Käsemann, який випускає тільки поляризаційні фільтри з унікальними характеристиками. Світлофільтри F-Pro Käsemann виготовляються зі штучно вирощеного кристала (лінзи зі штучно вирощеного кристала застосовуються в особливо дорогих об'єктивах для покращення оптичних характеристик). Стійкість до механічних пошкоджень робить їх дуже практичними.

Круглі поляризаційні фільтри Käsemann мають спеціальний поляризаційний шар, який закріплений між плоскопаралельним оптичним склом. Це забезпечує пропускання світла до 99,5%.

Фільтр оснащений тонкою латунною оправою, щоб звести до мінімуму ймовірність віньєтування, одночасно збільшуючи термін служби та запобігаючи заклиненню. 

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фільтр за низькою ціною? Щоб легко підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Cokin. Виникли при замовленні Schneider B+W 58mm Kasemann Cir - Pol MRC Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Доставка проводиться Запоріжжі без затримок.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь