Schneider B+W 72mm Infrared - Black 093

Код товару: 13961
Фото: Schneider B+W 72mm Infrared - Black 093

У наявності

Ціна: 6 055 6 003 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 093 Infrared-Black

Чорний інфрачервоний фільтр B+W F-Pro 093 Infrared-Black дозволяє робити фотографії в чисто інфрачервоному світлі. Інфрачервоний фільтр пропускає інфрачервоне випромінювання, але повністю або в основному блокує видиму частину спектра. Використовується з цифровими і плівковими камерами.  

 

Фільтр B+W F-Pro 093 повністю блокує видимий спектр, таким чином, фільтр виглядає як повністю непрозорий. Цей фільтр дає можливість робити інфрачервоні фотографії без домішування червоного компонента, на відміну від світлофільтра B+W F-Pro 092. Має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів.

Широко використовується в матеріалознавстві та криміналістиці.

ІЧ-фотографії оптимізуються в програмі обробки зображень: можна перетворити кольорове зображення на чорно-біле або «пограти» окремими кольоровими каналами, максимально залишивши червоний канал.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 
 
 

Schneider B+W 72mm Infrared - Black 093 - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Фільтри або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фільтр за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Cokin. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W 72mm Infrared - Black 093 Запитайте наших професіоналів. Транспортуємо продукцію в Каменському своєчасно.

 

Покриття: E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь