Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim

Код товару: 13865
Фото: Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim

У наявності

Ціна: 3 606 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W S03 Circular - Pol Slim

B+W S03 Circular - Pol Slim – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість.

Slim – надтонка оправа. Застосовується для ширококутних об'єктивів. Для усунення віньєтування відсутній передній бортик з різьбленням. Комплектується кришкою.

При великому куті охоплення зображення (на коротких, ширококутних фокусних відстанях) з'являється ефект віньєтування. Ефект пов'язаний з тим, що при малих фокусних відстанях промені відбиваються з появою затемнення по краю поля кадру, що створюється не оправою об'єктива, а стандартною оправою світлофільтра. Тому для ширококутних об'єктивів, найбільш схильних до ефекту віньєтування, були розроблені світлофільтри в дуже вузькій оправі, без передньої різьби.

Дозволяє фотографувати без віньєтування на екстремальних ширококутних відстанях від 17 мм у перерахунку на малоформатний кадр 35 мм.

Для ширококутних світлофільтрів B+W SLIM характерна відмінна якість механічної обробки із застосуванням кілець, які загвинчуються, з обох сторін фільтра, що гарантує абсолютну та завжди незмінну міцність, а відмінні оптичні характеристики цих фільтрів залишають далеко позаду продукцію конкурентів.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри або інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр зі знижками? Щоб максимально просто підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими брендами, наприклад Hoya. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 62mm Circular - Pol Slim Питання можна уточнити у наших менеджерів. Доставка проводиться Дніпрі найшвидше.

Покриття: E
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь