Schneider B+W 52mm Clear MRC nano XSP Pro Digital

Код товару: К000000704
Фото: Schneider B+W 52mm Clear MRC nano XSP Pro Digital

У наявності

Ціна: 1 714 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W XS-Pro 007 Clear MRC nano - прозорий захисний світлофільтр з коефіцієнтом фільтрації 1Х, який призначений для забезпечення загального захисту вашого об'єктива. Фільтр є нейтральним за кольором та не впливає на загальну якість зображення. Він допомагає зменшити кількість пилу, запобігти виникненню подряпин, попаданню вологи та інших сторонніх елементів, які можуть пошкодити об'єктив. Це один із найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Рекомендується постійно залишати фільтр на об'єктиві для захисту об'єктива від зовнішніх впливів – пилу, бруду, дощу, снігу.

Особливість преміальної серії XS-Pro - нове мультипросвітлення MRC-nano, що не має аналогів у світі. Кількість мультипросвітлених шарів MRC-nano – по 8 шарів з кожного боку. Це забезпечує відсутність відблисків, яскраві кольори та високу контрастність фільтра. Він залишиться чистим довше, ніж фільтр без покриття, внаслідок того, що краплі води скочуються подібно до крапель ртуті.

Надзвичайно тонкий дизайн кільця запобігає віньєтутуванню навіть ширококутних об'єктивів до кута 105 градусів - 17 мм об'єктив.

Фільтри мають переднє різьблення для додаткового приладдя. Спеціальна обробка поверхні спрощує загвинчування та викручування, запобігає заклиненню фільтра. Всі оправи серії XS-Pro виготовляються з латуні з чорним матуванням, щоб запобігти відблискам.

Якість захищена голограмою та QR кодом на бічній частині коробки. Зроблено в Німеччині.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування.

Покриття: MRC nano

Діаметри: 52

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 52mm Clear MRC nano XSP Pro Digital - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Фільтр з хорошими знижками. Щоб швидко підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не сумніватися як товар. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими фірмами, наприклад Marumi. З'явилися при виборі Schneider B+W 52mm Clear MRC nano XSP Pro Digital Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення отримаєте Кам'янець-Подільському у мінімальні терміни.

Покриття: MRC nano

Діаметри: 52

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь