Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital

Код товару: К000000709
Фото: Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital

У наявності

Ціна: 3 145 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W XS-Pro 007 Clear MRC nano - прозорий захисний світлофільтр з коефіцієнтом фільтрації 1Х, який призначений для забезпечення загального захисту вашого об'єктива. Фільтр є нейтральним за кольором та не впливає на загальну якість зображення. Він допомагає зменшити кількість пилу, запобігти виникненню подряпин, попаданню вологи та інших сторонніх елементів, які можуть пошкодити об'єктив. Це один із найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Рекомендується постійно залишати фільтр на об'єктиві для захисту об'єктива від зовнішніх впливів – пилу, бруду, дощу, снігу.

Особливість преміальної серії XS-Pro - нове мультипросвітлення MRC-nano, що не має аналогів у світі. Кількість мультипросвітлених шарів MRC-nano – по 8 шарів з кожного боку. Це забезпечує відсутність відблисків, яскраві кольори та високу контрастність фільтра. Він залишиться чистим довше, ніж фільтр без покриття, внаслідок того, що краплі води скочуються подібно до крапель ртуті.

Надзвичайно тонкий дизайн кільця запобігає віньєтутуванню навіть ширококутних об'єктивів до кута 105 градусів - 17 мм об'єктив.

Фільтри мають переднє різьблення для додаткового приладдя. Спеціальна обробка поверхні спрощує загвинчування та викручування, запобігає заклиненню фільтра. Всі оправи серії XS-Pro виготовляються з латуні з чорним матуванням, щоб запобігти відблискам.

Якість захищена голограмою та QR кодом на бічній частині коробки. Зроблено в Німеччині.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування.

Покриття: MRC nano

Діаметри: 72

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Фільтри фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із пропозицій Фільтр за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Schneider B+W. Виникли при замовленні Schneider B+W 72mm Clear MRC nano XSP Pro Digital Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Транспортуємо продукцію в Дніпропетровське без затримок.

Покриття: MRC nano

Діаметри: 72

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь