Godox октагон 80см/31.5in

Код товару: С000006275
Фото: Godox октагон 80см/31.5in

Очікується

Ціна: 2 131 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Зонт-софтбокс Godox  – ідеальне рішення для створення м’якої моделі освітлення або предмета на виїзній зйомці, з використанням камерних вспишек.

 

Godox октагон 80см/31.5in - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Софтбокси або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Софтбокс на вигідних умовах. Щоб правильно підібрати Софтбокс, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при виборі Godox октагон 80см/31.5in Запитайте наших професійних менеджерів. Товари можна забрати в Чернівцях у мінімальні терміни.

Розмір 80см підходить для знімків поясних і ростових портретів, а також може бути використаний для предметних знімків. Внутрішня поверхня софтбокса покрита металізованим м срібним слоем, збираючим і направляючим світло. Дві спиці виконані із пластику, чаша зонта-октагона – із термостійкого нейлона.