Carl Zeiss Milvus 1.4/50 ZE (Canon) (1999-675)

Код товару: К000000936
Фото: Carl Zeiss Milvus 1.4/50 ZE (Canon) (1999-675)

У наявності

Ціна: 56 356 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

У новому виконанні об'єктив ZEISS Milvus 1.4/50 повторює перспективу людського ока в повнокадрових камерах і тому може використовуватися в різних цілях. Іншими словами, це майстер на всі руки. Реалістичне зображення тривимірних об'єктів гарантується за будь-яких умов. Незважаючи на високу швидкість, сучасна оптика ZEISS Distagon забезпечує чудову якість у кожній точці зображення, у тому числі при повній діафрагмі.

При роботі з дзеркальними камерами, коли потрібні вкрай великі кути зображення, відстань між заднім елементом і площиною зображення має бути значно більшою за фокусну відстань – початкова сфера застосування об'єктивів Distagon. Цю просунуту ретрофокусну конструкцію можна чудово використовувати також у сучасних об'єктивах з високою корекцією та збільшеними фокусними відстанями.
Всі об'єктиви мають антивідблиск просвітлення T*® від ZEISS. Відмінне придушення розсіяного світла досягається шляхом поєднання різних технологій, що оптимально узгоджені один з одним. Крім покриття ZEISS T*, всі краї об'єктива оброблені спеціальним чорним лаком, який наноситься вручну. Світлові клапани в механічних компонентах та спеціально оброблені поверхні запобігають відображенню. Для кожної фокусної відстані використовується спеціальна конструкція оптики зі спеціальним склом, яке відрізняється винятковою частковою дисперсією. Завдяки цьому зводяться до мінімуму колірні ореоли на контрастних краях об'єктів зйомки.

Carl Zeiss Milvus 1.4/50 ZE (Canon) (1999-675) - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Carl Zeiss і Вам будуть показані всі Об'єктиви Carl Zeiss. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад Laowa. Якщо з'явилися при підборі Carl Zeiss Milvus 1.4/50 ZE (Canon) (1999-675) Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кривому Розі найшвидше.