Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм

Код товару: С000007803
Фото: Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм

Нема в наявності

Ціна: 1 209 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Rime Lite Medium

РефлекторRimeLiteMediumсоздает ровный свет с высокой светоотдачей. Благодаря большему чем у стандартного рефлектора диаметру 210 мм, рефлектор позволяет получить более мягкий свет и большую детализацию объекта съемки. Угол светового потока 55°.

Фактурная отражающая поверхность обеспечивает мягкое и равномерное распределение света. Возможно крепление шторок Barn Door 210 мм для более точного управления световым потоком.

Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Насадки на студійне світло або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Насадка за прийнятною ціною? Щоб запросто підібрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і Вам будуть показані всі Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Falcon. Якщо з'явилися при купівлі Rime Lite Рефлектор Medium 210 мм Питання можна уточнити у наших фахівців. Товар можна отримати в Слов'янське найшвидше.

Название Рефлектор Medium
Модель RGR 210
Диаметр (мм)  210
Угол освещения  55°
Совместимость Rime Lite/Bowens
Вес (гр) 340
Гарантия (мес) 12