Rime Lite Рефлектор Snoot Honey 90 мм

Код товару: С000007806
Фото: Rime Lite Рефлектор Snoot Honey 90 мм

Нема в наявності

Ціна: 1 521 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рефлектор Snoot Honey

Рефлектор RimeLiteSnoot Honey RF, часто называемый «тубус», служит для создания эффекта светового пятна, позволяющего сделать акцент на какой-либо детали снимаемого объекта, например, для подсветки волос модели.  

Рефлектор RimeLiteSnoot Honey RF содержит соты для ограничения угла освещения и смягчения светового потока.

Рефлектор выпускается диаметром 90мм. Рефлектор RimeLiteSnoot Honey 90мм выдает световой поток 20° и имеет разборную конструкцию, что делает его более универсальным.

Rime Lite Рефлектор Snoot Honey 90 мм - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Насадка за собівартістю. Щоб легше було підібрати Насадка, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите, які доступні для замовлення Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Rime Lite. Якщо виникли під час підбору Rime Lite Рефлектор Snoot Honey 90 мм Запитайте наших фахівців. Фототовари можна отримати в Миколаєві в швидкі терміни.

Байонет Rime Lite/Bowens
Бренд Rime Lite
Гарантия (мес) 12
Диаметр (мм) 90 мм
Модель RF 5006
Наименование Рефлектор
Совместимость Rime Lite/Bowens
Тип Snoot Honey
Угол освещения 20°