Arsenal 70 х 100 см

Код товару: С000008220
Фото: Arsenal 70 х 100 см

У наявності

Ціна: 2 000 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Arsenal – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі чи предмета зйомки. Розмір 70x100 см застосовується для зйомки поясних і ростових та групових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки.
Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. При необхідності отримати більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
Спиці та байонет виконані з металу, а чаша софтбоксу – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний із студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Спиці каркасу – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для перенесення – 1 шт.

Arsenal 70 х 100 см - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Софтбокси або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Софтбокс за економною ціною? Щоб правильно підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою. Введіть: Arsenal і перед вами будуть Софтбокси Arsenal. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Hyundae. Виникли при підборі Arsenal 70 х 100 см Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Івано-Франківську в швидкі терміни.