Arsenal 70 х 100 см

Код товару: С000008220
Фото: Arsenal 70 х 100 см

У наявності

Ціна: 1 950 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Arsenal – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі чи предмета зйомки. Розмір 70x100 см застосовується для зйомки поясних і ростових та групових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки.
Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. При необхідності отримати більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
Спиці та байонет виконані з металу, а чаша софтбоксу – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний із студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Спиці каркасу – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для перенесення – 1 шт.

Arsenal 70 х 100 см - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Софтбокси або інші аксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Софтбокс вигідно? Щоб легше було підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Arsenal І Ви побачите перелік з Софтбокси Arsenal. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, представлені у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Arsenal. Виникли при підборі Arsenal 70 х 100 см Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Львові в потрібні терміни.