Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm

Код товару: С000010556
Фото: Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm

У наявності

Ціна: 3 356 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Октобокс Godox SB-GUE95 модифікатор для студійного світла, має круглу форму розміром 95см, розпростертий байонет Bowens дозволяє встановити його на великий ряд освітлювачів таких виробників, як: Godox, Mircopro, Visico, Jinbei, Rime Lite, Arsenal. Використовуючи його в роботі, ви отримаєте м'яке освітлення неважливий імпульсний світло у вас або постійний. А так же відмітимо, що передає красивий круглий блиск в очах моделі в портретній зйомці. 

Але що може бути зручніше для фотографа або оператора у фото аксесуарах, якщо він працює на виїзді? Звичайно ж мобільність, яка присутня в цій моделі, включається в швидку збірку зонтичного типу. То є тільки одними натисками в раховані секунди, ця модель розкривається і таким же чином складається. В комплекті поставки передбачений щільний і якісний чехол для зберігання і транспортування.
 
 
            
 
 
 
 
 

Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Софтбокси або інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Софтбокс за гарною ціною? Щоб легше було підібрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Софтбокси Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при підборі Godox SB-GUE95 зонтичний з стільниками 95cm Запитайте наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Одесі максимально швидко.