Aputure Amaran 200x Bi-Color (AL-200x)

Код товару: С000010408
Фото: Aputure Amaran 200x Bi-Color (AL-200x)

Нема в наявності

Ціна: 16 170 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Amaran 200x - це двоколірний точковий світлодіодний світильник із приголомшливою яскравістю, гнучким контролем колірної температури та бездротовим керуванням через додаток Bluetooth. Amaran надає ідеальний набір пристроїв для творців контенту, портретної фотографії та відеовиробництва.

Коли справа доходить до освітлення, потужність дорівнює кінським силам. Використовуючи передову світлодіодну технологію, Amaran 200x використовує потужність 200 Вт COB для створення еквівалента лампи розжарювання 750 Вт (375 Вт 6500°К + 375 Вт 2700°К). рівень освітлення для сцени. Зустрічайте найяскравіший і найкомпактніше світло у вашому комплекті.

У реальному житті колір світла рідко буває однаковим. Вінтажна лампа набагато тепліша за зимове небо, і в одному місці креативники можуть знайти сотні різних колірних температур, які важко зіставити. Amaran 200x вирішує цю проблему простим поворотом диска, який дозволяє встановити будь-яку температуру кольору в діапазоні від 2700K до 6500K за секунди. Така гнучкість гарантує не лише легке зіставлення кольорів, але й можливість творчо думати про те, які відтінки роблять кожну сцену найкраще.

Багато хто не усвідомлює, що світло впливає на ті кольори, які ми бачимо. Погане світло може мати неприємні зелені або пурпурові відтінки, через які об'єкт зйомки виглядає неприродно. З іншого боку, гарне освітлення здатне передати найяскравіші кольори у природі. Світлова серія Amaran, що отримала 95+ балів (із 100) за індексом передачі телевізійного освітлення, гарантує, що ви побачите красиві кольори на кожній зйомці.

Потужність, функціональність та портативність мають значення. Amaran 200x - це повністю інтегрований світильник, який є єдиним корпусом, що робить його одним з найпростіших в налаштуванні та транспортуванні студійних світильників. Загальна вага комплекту складає всього 4,97 кг, а вбудований вентилятор забезпечує охолодження світлодіода, незалежно від того, як довго триває ваша зйомка.

В Amaran 200x використовується кріплення Bowens, що означає, що його можна трансформувати, щоб отримати якість практично будь-якого світла. Незалежно від того, чи потрібне вам м'яке світло, жорстке світло або навіть прожектор, система кріплення аксесуарів Amaran 200x означає, що він сумісний практично з усіма модифікаторами освітлення Aputure, такими як Light Dome, Fresnel або Lantern. Крім кріплення Bowens Mount, Amaran 200x також має тримач для парасольки для ще більшої швидкості та м'якості. Крім того, ви можете використовувати будь-який аксесуар із байонетом Bowens від інших виробників.

 

Amaran 200x також має 9 вбудованих ефектів освітлення, такі як «Папараці», «Феєрверк», «Блискавка», «Несправна лампа», «ТБ», «Дихання», «Спалах», «Вибух» та «Вогонь» з регульованою колірною температурою, що відкриває нові можливості для точного керування освітленням.

 

Висвітлення має приносити задоволення. Завдяки інтеграції Sidus Mesh, Amaran 200x дає вам професійне керування освітленням за допомогою однієї програми. Технологія Mesh означає, що всі джерела світла в серіях Aputure та Amaran автоматично підключатимуться один до одного і розширюватимуть діапазон вашої мережі. За допомогою програми Sidus Link ви можете керувати до 100 джерел світла зі свого смартфона або планшета. Відрегулюйте кожне джерело світла до досконалості, регулюючи такі аспекти як яскравість, колірна температура, ефекти і навіть програмування ефектів між декількома приладами.

 

У комплект входить:
 
Біколорний моноблок Aputure Amaran 200x - 1шт.
Стандартний рефлектор – 1шт.
Адаптер змінного струму – 1шт.
Кабель живлення – 1шт.
 
 
 

Aputure Amaran 200x Bi-Color (AL-200x) - в каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло А також інші фототовари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. З каталогу виберіть Постійне студійне світло за ринковими розцінками? Щоб простіше було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Aputure і перед вами будуть Постійне студійне світло Aputure. Як бачите, все досить просто. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені світовими виробниками, наприклад Weifeng. Якщо виникли при купівлі Aputure Amaran 200x Bi-Color (AL-200x) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототехніку отримаєте Кам'янець-Подільському якомога швидше.

● Колірна температура: від 2700K до 6500K
● Димування: від 0 до 100%
● CRI: 95
● Рівень освітленості:
        з рефлектором: при 2700К
        : 34600 люкс на 1 м.
        при 6500К: 46800 люкс на 5 м люкс на 1 м при 6500К: 5950 люкс на 1 м
● Управління: через органи управління на самому приладі або через додаток Sidus Link
● Вбудовані ефекти: Папараці , Феєрверк, Молния Несправна лампа, ТБ, Пульсуючий, Стробоскоп, Вібух, Вогонь
● Охолодження: активне
● Дисплей: LCD
● Живлення: від адаптера змінного струму через роз'єм DC 48 В
● Вес: 1.56 кг