Aputure Amaran T4c RGB LED Tube Light 120cm (APL0241A14)

Код товару: С000011232
Фото: Aputure Amaran T4c RGB LED Tube Light 120cm (APL0241A14)

У наявності

Ціна: 15 204 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Amaran T4c — це легкий і портативний 4-футовий (120 см) повнокольоровий світлодіодний ліхтар для творців контенту, стримерів, відеооператорів, незалежних кінематографістів і фотографів. Завдяки повнокольоровому контролю, роботі від батареї та інтуїтивно зрозумілим варіантам кріплення, інноваційний світильник може бути адаптований до потреб вашого виробництва та є ідеальним доповненням до вашого комплекту освітлення.

 

Використовуючи повноколірну технологію amaran, T4c створює приголомшливу якість кольорів у діапазоні від 2500K до 7500K CCT із можливістю налаштування зелено-пурпурового кольору та може створювати точні тони шкіри з CRI 95+ і TLCI 98+ . T2c також має доступ до 46 попередніх налаштувань кольорового гелю та 15 вбудованих світлових ефектів, кожен із яких має рівні змінного керування, щоб забезпечити креативні рішення для різноманітних образів та світлових ефектів.

 

T4c можна легко приєднати до наявних аксесуарів камери та рукоятки за допомогою широкого спектру варіантів кріплення, включаючи кріплення на рейку НАТО вздовж довжини світильника для гнучкого позиціонування, різьблення 3/8-16 дюймів із штифтами Arri-Style для надійного замикання та гвинтові різьби 1/4-20in.

 

Для створення контенту на ходу, у студії чи домашнього налаштування, T4c ідеально підходить для всіх жанрів створення, від творців контенту, незалежних режисерів, відеооператорів до фотографів. Завдяки лінійному дизайну та чіпсету RGBWW, T4c можна використовувати як практичний засіб у камері, огортаючи м’яке світло, акцентуючи світло для людей чи продуктів або використовувати для додавання кольорових плям до вашої сцени.

 

На додаток до керування T4c за допомогою блоку живлення змінного струму, що входить до комплекту, T4c також включає змінну акумуляторну рукоятку, яка дозволяє живити лампу будь-де, забезпечуючи до 100 хвилин безперервного використання з максимальною потужністю. Battery Grip дозволяє швидко міняти батареї на знімальному майданчику, не турбуючись про розетки чи додаткові кабелі, що робить його ідеальним для творчості.

 

Для творців контенту, які віддають перевагу бездротовому управлінню, щоб проводити більше часу за або перед камерою, програма Sidus Link дозволить вам використовувати інструменти, унікальні для екосистем Aputure та amaran, для керування T4c. Завдяки функціям Source Match, Color Picker, Gel Control і Custom FX, які знаходяться у вашій долоні, вибрати ідеальний колір для сцени ще ніколи не було так просто.

 

Для творців, які хочуть звузити розповсюдження світла та усунути розлиття світла з T4c, щоб покращити дизайн освітлення, ви можете прикріпити без інструментів складну сітку керування світлом під кутом 45º за допомогою ремінців на липучках. Лінійний трубчастий ліхтар також можна залишити оголеним із його діафрагмою понад 180°, що дає вам більше охоплення в дизайні знімка. (Сітка 45º для amaran T4c продається окремо.)

 

  

На додаток до керування дизайном освітлення за допомогою Sidus Link, T4c можна керувати ззовні через дротовий DMX за допомогою адаптера входу та виходу USB-C на 5-контактний DMX512, додаючи професійний рівень керування вашим улюбленим ламповим світлом. (Вхідний і вихідний адаптер USB-C на 5-контактний DMX512 продається окремо.)

 

Комплектація:

  • 1x лампа amaran T4c RGBWW
  • 1x amaran Tube Battery Grip
  • 1x блок живлення змінного струму
  • 1x кабель живлення змінного струму
  • 1x ⅜-16 дюймів Eyebolt
  • 1x сумка для транспортування amaran T4c

 

 

 

Aputure Amaran T4c RGB LED Tube Light 120cm (APL0241A14) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Постійне студійне світло або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Постійне студійне світло за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Aputure і Ви побачите список з Постійне студійне світло Aputure. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Boling. З'явилися при виборі Aputure Amaran T4c RGB LED Tube Light 120cm (APL0241A14) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилку отримаєте Рівному якомога швидше.

- Світлодіодна трубка RGBWW потужністю 40 Вт
- 744+ люкс @ 1 метр (5600K)
- Повне керування кольором HSI із можливістю налаштування зелено-пурпурового кольору
- Регульований CCT від 2500K до 7500K
- CRI: 95+, TLCI: 98+, CQS: 96+, SSI (вольфрам): 84+, SSI (D56): 73+
- Унікальні та зручні монтажні рішення: рейка НАТО, 1⁄4-20 дюймів, 3/8-16 дюймів із штифтами Arri-Style
- прибл. 100 хв. Тривалість роботи при максимальній потужності з батареєю
- 46 попередніх налаштувань кольорового гелю
- 15 ефектів вбудованого освітлення: Клубні вогні, Папараці, Блискавки, ТБ, Свічки, Вогонь, Стробоскоп, Вибух, Несправна лампочка, Пульсація, Зварювання, Поліцейська машина, Кольорове погоня, Вогні для вечірок, Феєрверк