Aputure Amaran P60C Bi-Color RGBWW (APA0139A11)

Код товару: С000011226
Фото: Aputure Amaran P60C Bi-Color RGBWW (APA0139A11)

У наявності

Ціна: 16 123 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Amaran P60c — це світлодіодна панель із лінзами RGBWW із потужною потужністю 60 Вт і є частиною останнього покоління світлодіодних панелей amaran. P60c ​​базується на багатьох існуючих функціях попередніх панелей amaran, включаючи живлення та зарядку батареї та компактний форм-фактор, а потім оновлює їх за допомогою розширеного двоколірного діапазону CCT, повноколірного керування HSI, підвищеної довговічності та керування Sidus Link App. P60c ​​і P60x відкривають нове покоління освітлення для творців усіх типів, поєднуючи функції, щоб зробити їх найкращими світлодіодними панелями у своєму класі.

 

Використовуючи світлодіодну потужність 60 Вт і максимальну споживану потужність 78 Вт, amaran P60c здатний випромінювати 5900 люкс на 1 метр (5600 К) завдяки своїй оптичній конструкції, яка забезпечує кут променя 45°. Усередині його компактного форм-фактора криється здатність конкурувати в складних умовах освітлення, щоб ваш об’єкт сяяв. У amaran P60c використовується оптична рефлекторна система, яка максимізує вихід світла, а також зберігає цілісне поширення світла, усуваючи будь-яку кольорову окантовку по краях променя в кольорових режимах.

 

Світлодіодний чіпсет RGBWW amaran P60c дає йому можливість власно регулювати колірну температуру від 2500K до 7500K, дозволяючи налаштувати його теплим, як вогонь, або прохолодним, як похмурий день, щоб ви могли відповідати будь-якому освітленню.

 

Створений за найкращою у своєму класі світлодіодною технологією та точно розробленою оптикою для рівномірного змішування кольорів, amaran P60c може похвалитися бездоганною якістю кольору та відтворенням тону шкіри. Його чіпсет RGBWW здатний досягати показників CRI 95+, TLCI 96+, SSI (Tungsten) 83 і SSI (D56) 74, створюючи кольори на рівні з одними з найкращих джерел світла в кіноіндустрії.

 

amaran P60c — це повноколірна світлодіодна панель, завдяки світлодіодному дизайну RGBWW, що дає їй доступ до широкого діапазону високоякісних кольорових варіантів за допомогою режиму HSI (відтінок, насиченість та інтенсивність), який дає змогу вибрати будь-який колір із колірного кола. Використовуючи режим Gel, amaran P60c також може отримати доступ до 46 різних попередньо налаштованих кольорів гелю з основною колірною температурою 3200K або 5600K.

 

Режим HSI дозволяє регулювати відтінок, насиченість та інтенсивність, надаючи доступ буквально до мільйонів власних кольорів. Існує також галузевий стандарт 46-гелевої бібліотеки для ще кращого хроматичного контролю.

 

У комплект входить софтбокс для пом’якшення яскравості світлодіодів, а також сітка для вибіркового освітлення.

 

Завдяки максимальній споживаній потужності 78 Вт, окрім традиційної мережі змінного струму, amaran P60c можна живити від двох батарей типу Sony NP-F. Дві батареї NP-F970* здатні живити P60c понад годину. Спираючись на функції попереднього покоління продуктів amaran, P60c також містить інтегровану схему зарядки, яка дозволяє заряджати акумулятори Sony NP-F, коли прилад підключено до мережі змінного струму. Використовуючи кабель живлення D-Tap (2-контактний)*, користувачі також можуть керувати amaran P60c за допомогою батарей D-Tap V-Mount і Gold Mount. *(Батареї, кабель живлення D-Tap - не входить до комплекту постачання)

 

Відповідно до інтерфейсу користувача професійного рівня Aputure Nova P300c і P600c, amaran P60c також може зберігати та викликати до 4 користувацьких пресетів. Кожен із цих конфігурованих користувачем попередніх налаштувань може зберігати налаштування з будь-якого режиму, наприклад CCT, HSI, Gel та FX, що дозволяє миттєво викликати в пам’яті сигнал освітлення або колір, які ви використовували раніше.

 

Амаран P60c дає нам доступ до різноманітних освітлювальних ефектів, які використовують повнокольоровий чіпсет RGBWW, зокрема: блискавка, папараці, стробоскоп, поліцейська машина, феєрверк, пульсація, несправна лампочка, вогонь, телевізор і світло для вечірок.

 

Світлодіодна панель має різні варіанти монтажу та встановлення для зручності роботи.

 

Зручний чохол для зберігання та транспортування входить у комплект поставки.

 

Освітлення має бути веселим і легким. Завдяки інтеграції Sidus Mesh amaran P60c забезпечує професійне керування освітленням за допомогою однієї програми, тож ви можете регулювати світло, не відриваючись від камери. Технологія Mesh означає, що кожне світло в лінійках продуктів Aputure та amaran автоматично підключатиметься один до одного та розширюватиме діапазон вашої мережі. За допомогою програми Sidus Link ви можете керувати до 100 лампами зі свого смартфона або планшета. Налаштуйте кожне світло до досконалості, регулюючи такі аспекти, як яскравість, колірна температура, відтінок і насиченість, вбудовані ефекти та навіть програмування ефектів між кількома світильниками.

 

 

Комплектація:

  • 1x амаран P60c
  • 1x amaran P60c Soft Box
  • 1x amaran P60c Soft Box Light Control Grid
  • 1x блок живлення змінного струму
  • 1x кабель живлення змінного струму
  • 1x поворотна монтажна опора з ¼-20 дюймів і ⅜-16 дюймів
  • 1x футляр для перенесення amaran P60c

 

 

Aputure Amaran P60C Bi-Color RGBWW (APA0139A11) - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Постійне студійне світло за доступною ціною. Щоб простіше було підібрати Постійне студійне світло, за допомогою навігації. Введіть: Aputure і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Aputure. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при купівлі Aputure Amaran P60C Bi-Color RGBWW (APA0139A11) Питання можна задати нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Бердянське якомога швидше.

  • Вихідна світлодіодна панель RGBWW з лінзою 60 Вт
  • Максимальна споживана потужність 78 Вт
  • Регульований CCT від 2500K до 7500K
  • 5900 люкс на 1 метр (5600K)
  • CRI: 95+, TLCI: 96+, SSI (вольфрам): ≥83, SSI (D56): ≥74
  • Плавне затемнення від 0-100%
  • Сумісність із програмою Sidus Link
  • Вбудований ефект освітлення: блискавка, папараці, стробоскоп, поліцейська машина, феєрверк,
    пульсує, несправна лампочка, пожежа, телевізор, світло для вечірки
  • Регулятори керування, щоб змінювати попередні налаштування CCT і яскравості
  • Безінструментальний софтбокс із сіткою керування світлом (45°)